עבור לתוכן

בעייה בזכרונות - הרכבת 667MHZ עם 800MHZ היתרון או חיסרון?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ימים והכול עובד סבבה טיל מריץ משחקים על גבוה כמו שצריך ושציפיתי אבל עכשיו אחרי שעברו יומיים שלוש (יש לי ויסטה) אז רשום אתם יודעים בצד את כמות הזיכרון שהמחשב צורך ורשום 85 אחוז וזה לא הגיוני בכלל יענו המחשב לא עושה כלום כלומר במנוחה והוא צורך 85 אחוז והסתכלתי במנהל משימות שום דבר כבד או משהו בסגנון פתוח שמה ומה שמוזר ביום הראשון של המחשב כמות צריכת הזיכרון הייתה גג 40 אחוז בפעולה, אז לשאלתי יש בעייה עם הזיכרון או שיש בעייה עם החיישנים שמראים את הנצילות!? וכמות הזיכרון היא 2GB

ויש לי עוד שאלה יש לי 1.5GB נוסף אבל בתדר 667 ומה שמחובר למחשב הוא 800 אז אתם ממליצים לי לחבר גם אותם ? זה ישפר או יזיק? ואם אני ירגיש את זה במשחקים או שעדיף לחסוך כסף ולקנות עוד סטיק של 2GB 800GHZ?

תודה מראש!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

לעניין- יש לך כרגע 2GB במערכת הפעלה ויסטה? אם זה נכון אז אני חושב שתפיק המון מלהתקין את ה-1.5GB 667Mhz הנוספים.

ויסטה עושה שימוש ב-SuperFetch, אתה יכול לערוך חיפוש בפורום זה כי הסבירו על זה כבר, אבל בקצרה - מערכת ההפעלה זוכרת את הישומים שאתה מפעיל וגם בזמנים שאתה מפעיל אותם. ויסטה טוענת לזיכרון ישומים אשר נעשה בהם שימוש תכוף כך שבעת שתרצה להפעיל אותם הם יפעלו מהר יותר. במערכת הפעלה XP היה משהו דומה שנקרא PreFetch אך לא היה מנצל כ"כ הרבה זיכרון. בנוסף למאפיין הזה של ויסטה, מערכת ההפעלה הזו באופן כללי צורכת יותר זיכרון לכל ישום שצורך אותו.

אם תחבר את ה-1.5GB הנוספים אז לדעתי אתה תראה שיפור לא קטן בצוואר הבקבוק שיש לך (בכמות הזיכרון). זה לא נורא שמהירות הזיכרון תרד ל-667Mhz, אבל אתה יכול גם לעשות אוברקלוק לזיכרונות הישנים ולהריץ את כל המודולים במהירות 800Mhz.

פורסם
  • מחבר

בעיניין OC אין לא יודע איך עושים לזכרונות אבל בכללי אחי אתה אומר שאני ארגיש שיפור משעמותי במשחקים!? ובמהירות המערכת?

וממש תודה על התגובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים