עבור לתוכן

כמעט כל תוכנה שאני מוריד ומנסה להתקין, מתקבלת אותה השגיאה על ההתחלה!

Featured Replies

פורסם

זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה.

מה גורם לזה?

מקבל הודעה שכל קובץ פגום!

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה קורה רק בהתקנות ? או בכל קובץ EXE שאתה מנסה להריץ?

תבדוק את הPATH של המערכת במשתנים סביבתיים בPROPERTIES על MY COMPUTER

לדעתי משהו שם חסר.

צריך להיות לך שם לפחות את אלה

C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;

אם זה בסדר.. אז יכול להיות שיש לך איזה משהו זדוני.. תבדוק גם את זה

אם זה לא נפתר..תחזור

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקת ווירוסים, כל פעם הוא מוצא סוס טוריאני ומוחק אותו. אבל בכל בדיקה חוזרת הוא מוצא אותו שוב! על הבדיקה עשיתי ב-safe mod, אני אנסה שוב במצב שהוא עדיין בדוס.

כל קובץ שניסיתי להתקין הוא גם קובץ EXE...זה קרה עם פיירפוקס, Vent, skype וכו'...

ומצטער, לא הבנתי את החלק האמצעי.

פורסם

שאתה מריץ פקודות בWINDOWS וגם התקנות..אז הפקודה עצמה נשלפת מסט של פקודות שמאוחסן בקבצים(אפליקציות קטנטנות) שמצויים בתיקיות מסוימות

ועל מנת שהWINDOWS יכיר את הפקודות מכל תקום שלא תריץ אותם (כלומר שהיא תעבוד לווא דווקא מנתיב מסויים) יש את הPATH שבו נמצאים ה"נתיבים" לאותם תיקיות ..ואז ברגע שאתה מריץ פקודה נניח בתיקייה ראשית בC ..מאחורי הקלעים הוא למעשה שולף אותה מאחת מתיקיות הPATH .

אני מקווה שזה היה מספיק מפושט (:

אחרי שהסברתי את זה ,מה שאתה צריך לעשות זה לגשת ל COMPUTER לעשות עליו מקש ימני PROPERTIES ... בפנים בצד ללחוץ ADVANCED SYSTEM SETTINGS .. בחלון שיפתח לך...ללחוץ למטה על ENVIRONMENT VARIABLES - יפתח לך חלון נוסף...שבחלק התחתון שלו שנקרא SYSTEM VARIABLES

יהיה לך משתנה בשם PATH....תראה שהערך שלו...הוא לפחות זה...

C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;

רק בשביל שנשלול שזאת הבעיה.

לגבי הטרוייאני ...תתחליף תוכנה אם הוא כל הזמן חוזר וזה אותו אחד כנראה התוכנה שלך לא ממש יודעת להתמודד איתו.

תנסה את " Malwarebytes' Anti-Malware"

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר, והשורה היא אותה אחת שרשמת, כך שהכל תקין שם :-).

אני אתקין את התוכנה שהמלצת, אם יתן לי להתקין בכלל, ואנסה איתה לסרוק לווירוסים.

תודה

פורסם

לך על זה...

אם זה לא נותן לך להתקין..תעלה את המחשב במצב סלקטיבי בלי שכלום יטען בהתחלה..אולי זה איזה משהו שנטען בSTARTUP ..ואם יש לך מזל אז הוא גם לא קשה להסרה... תגש ל START --> RUN

ותקליד שם את הפקודה MSCONFIG

תבחר ב SELECTIVE ותסיר את הסימון ליד LOAD STARTUP ITEMS

תאשר ותאתחל... ותבדוק לאחר האתחול אם עכשיו הוא נותן לך להתקין את התוכנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים