עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם שמתאים ל-E6300 עד כ-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ההפרש הוא 100 שקלים, במידה וה-G31 יספק אותו זו תהיה טעות לקנות P43.

ורק בשביל הרקורד- P43 היא לא המחליפה של G31.

פורסם

היא לא המחליפה ראש בראש..אבל בגדול סדרת הP/G/X4 מחליפה את הP/G/X3..ולכן בתוספת קטנה..אני לא רואה סיבה למה לא ללכת עליה..פשוט.. ;D

פורסם

אם הוא יקח את ה P45 אז זה ייקר לו עוד יותר כי זה לא רק לוח גם כרטיס מסך הוא יצתרך לקנות.

אבל הוא יכול לקחת G43/45 אם הוא הולך על ערכת שבבים חדשה, למרות שבאת אין טעם לקחת יותר מ G31 למעבד הזה.

פורסם

למה בדיוק הוא יצטרך להחליף כרטיס מסך ? וזה לא העניין של הוא לא יצטרך..אז הוא יכול לרכוש לוח אם שמבוסס על 965 וזהו הוא לא צריך יותר..

אבל זה לא משתלם לרכוש לוח אם כזה היום.. :smile1:

פורסם

זה כמו שתגיד שיש זיכרון 1066Mhz ב-340 שקלים וזיכרון 800Mhz ב-240 שקלים, ושאתה לא רואה סיבה למה לא ללכת על ה-1066Mhz. זה לא נכון, זה מה שזה, אז מה אם זה אמור להיות יותר טוב? אתה חושב שכל בן אדם שיש לו לוח עם פונקציות RAID הוא אכן משתמש בהן? לרוב האנשים יש 2 או 4GB של זיכרון, לא יותר מזה, וזו הכמות ש-G31 יאפשר לו.

המחיר טוב, המאפיינים סבבה.. כפי שאמרתי- עד שהוא לא יספק דרישות מסוימות, ה-G31 הוא הלוח המשתלם ביותר בשבילו. לא יעזור מה תגיד, תוספת קטנה זה ממש ממש ממש לא, זה 100 שקלים בשביל PCI-E 2.0 שלא מנוצל, בשביל יותר סלוטים לזיכרון שרוב האנשים לא צריכים.. וכדו'.

פורסם

במילה "משתלם" יש המון גורמים..על כל מקרה..שפותח התרד יחליט..אני מאמין שדי הבאנו את כל הצדדים.. ;D

פורסם

אני מההתחלה אמרתי שהוא צריך לומר מה הוא צריך ומה הוא לא צריך, כך שזו לא החלטה שלו אלא שאלה שמיועדת אליו.

ואני לא חושב שהבאנו את כל הצדדים כי אין יותר משני אופציות- או שהוא יכול לחסוך כי הוא לא צריך הרבה מאפיינים, או שהוא צריך מאפיינים ולכן הוא לא יכול לחסוך. אלו שני צדדים שאני הבאתי, אתה לא הבאת שום צד- רק חזרת על כך שעדיף לשלם יותר בשביל ערכת שבבים שהיא חדשה יותר, מהסיבה שהיא חדשה יותר ותו לא.

:P

פורסם

אני נאלץ להסכים עם נייק..

אם אין לו דרישה מסויימת שתתן העדפה ל-P43 בשביל מה לקחת אותו?

(PCI-E 2 , RAID,כמות זכרון או כניסות מסוימות)

"ערכת שבבים חדשה יותר" , זה לא שהיא תתן לו תמיכה עתידית טובה יותר,

בכל מקרה העתיד כבר פונה לתושבת LGA1366 ,

ככה שבעתיד G31 או P43 לא ישנה לו כבר..

פורסם

למה לא למכור את ה - E6300 ולקנות E5200 ?

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הגבתי כאן כמה ימים, המחשב היה מושבת..

לקחתי בסוף Asus P5KPL-CM, ואני מאוד מרוצה.

כמה שאלות נותרו:

- מי ירצה לקנות היום את ה-E6300 ?

- לא עדיף במקום לקנות E5200, לקנות קירור טוב ולעשות אוברקלוק ל-E6300?

שוב תודה !

אייל

פורסם

תלוי בכמה תתמחר אותו, אני מכרתי את שלי יחד עם 2GB זכרונות 800MHZ טובים ביחד ב - 300 ש"ח לפני כחודש וחצי.

לא עדיף, בשבילו לעשות לו OC גבוה צריך גם לוח טוב וגם זכרונות טובים ועם E5200 גם מגיעים רק רחוק יותר וגם לא דרוש יותר מדי (גם עם קירור זול יחסית אין בעיה להגיע רחוק יחסית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים