פורסם 2009 במאי 1016 שנים שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שליואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשבמחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבהאז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרהדברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט"אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
פורסם 2009 במאי 1016 שנים BIOS וכו' כלל לא קשור למגמת מדעי המחשב.תלמד שפת C תחילה, זה יעזור לך וזה קשור למגמה.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מניסיון, החומר שלומדים בתיכון הוא משעמם ברמות ולא ממצה בגרוש(וזה נכון להרבה מקצועות). אני מציע לך ללכת על מגמה אחרת שאתה שוקל אם יש כזאת.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מה שלומדים במחשבים/צדעי המחשב בביצפר ממש לא יעזור לך לפתור תקלות. אני בספק אם המורות יודעות מה זה ביוס ...
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר זהו שבצפר הדפוק שלי נסגר שנה הבאה עוד לא החלטתי לאן אני עובר אבל בלי קשר אני רוצה ללמוד את זה שהיה לי קצת ידע כללי במחשבים ללמוד לפחות דברים בסיסיים
פורסם 2009 במאי 1016 שנים דברים בסיסיים לומדים מניסיון.בבי"ס לומדים C (או פסקל בתקופתי) ותאמין לי שכל קשר בין זה לבין "ידע בסיסי" הוא מקרי בהחלט.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים בבית ספר לומדים מבוא לתכנות, לדעתי זה דווקא נותן מבוא טוב.אם אני לא טועה היום מלמדים JAVA וC
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מה שלומדים במחשבים/צדעי המחשב בביצפר ממש לא יעזור לך לפתור תקלות. אני בספק אם המורות יודעות מה זה ביוס ... ואתה חושב שמה שלומדים באונב' זה שונה? :
פורסם 2009 במאי 1016 שנים הנה רעיון, בתיכון תכנס לכיתת מב"ר + בגרות 5יח"ל פיזיקה מתמטיקה, במקביל כך כל סמסטר קורס בפתוחה.. זה יצא יותר משתלם מכל מסלול של התיכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.