פורסם 2009 במאי 1016 שנים שלום.אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים.הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול.אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך?או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל?(המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מעולם לא היתנסתי ב98 אבל מכיוון שתמיכה בריבוי ליבות בוסף רק בsp2 של xp אני מניח שאין ב 98 תימכה בדו ליבה אני מאמין שהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להתקין על sata ובכלל זו לא מערכת שמתאימה למחשבים של היום חלק גדול מהחומרה לא יתמוך בה ורק דרייברים ישנים מאוד יעבדו אם בכלל עם המערכת הזו
פורסם 2009 במאי 1016 שנים בעיה היא קודם כל לא התמיה במעבד אלא בצ'פסט.אם תשים לב בכל אתר של חברת חומרה שמייצרת לוחות אם כתוב בכתב אדום במפרוש שאין תמיכה של הצ'פסט במערכות הפעלה שהן ME ואחורה.אם יש לו חשיבות כל כך גדולה להריץ 98 אז שיעשעה את זה באמת דרך VM על XP.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים או לחלופין, הפתרון של מיקרוסופט, גם הוא חינמי ואני אישית מעדיף אותו עם המערכת הוירטואלית היא Windows,http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=28c97d22-6eb8-4a09-a7f7-f6c7a1f000b5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.