עבור לתוכן

עזרה עם דיווח על הטרדה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם.

אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר.

לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית)

אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדבר על מנת להגיש תלונה נגדו במשטרה.

בבקשה אל תנסו לשכנע אותי אחרת, מבחינתי אין מוצא אחר.

פורסם

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם.

אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר.

לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית)

אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדבר על מנת להגיש תלונה נגדו במשטרה.

בבקשה אל תנסו לשכנע אותי אחרת, מבחינתי אין מוצא אחר.

הולך לתחנת המשטרה הקרובה לביתך, נותן פרטים, ומחכה 6000 שנה שאחד האימפוטנטים שיושבים במשטרה יזיז משהו

או שיגרם רצח, והמשטרה תרוץ אליך הביתה

זה הפרוצדורה של המשטרה

פורסם

אני חושב שאין טעם שתחכה לאנשים שכאן,

אין כאן יותר מדי אנשים שמוסמכים לענות לך על שאלות כאלה.

אני ממליץ לפנות לשירות סוציאלי, רק חשוב שתידע את אמך, אם עוד לא מלאו לך 18 שנים.

פורסם

על מה בדיוק אתה רוצה להתלונן במשטרה? על אבא שמנסה לומר לבנו הקטין מה לעשות ולדבר איתו? למיטב ידיעתי גם אם האבא אידיוט, הדבר לא מהווה עבירה פלילית.

פורסם

qwerty צודק, כל עוד אתה קטין ולא מדובר באלימות או "התעללות" אין לך מה לעשות.

פורסם

תראה אני מציע לך לא ללכת למשטרה

כי יכול להיות שההורים שלך לא יהיו מרוצים מהמהלך ובגיל 18

יתנו לך בעיטה בתחת...

ואז באמת נדפקת

זה בסך הכל משבר בבית, אתה לא הראשון ולא האחרון.

הכל עובר בחיים, תן לזה זמן.

פורסם

עם כל הכבוד אתה חיי בסרט.

קטין שרוצה להתלונן על אחד ההורים שלו בגלל שהוא רוצה לדבר איתו..... אתה תהפוך לבדיחה של תחנת המשטרה במשך חודשים רבים.

אם אתה עד כדי כך סובל הפיתרון היחיד שלך הוא לצאת מהבית (שירות סוציאלי יעזור לך במקרה כזה).

להתלונן על הטרדה נגד אבא שרוצה לדבר איתך, זאת לא יותר מבדיחה גרועה.

פורסם

זה אבא שלך, ואתה רוצה להרים עליו את היד? :s07:

איזה חינוך יש לילדים היום...

פורסם

אופס

עכשיו אני קורא בשנית ואני מתבייש בתגובה שלי

אחי

הוא מדבר איתך, אתה עצבני על זה שההורים התגרשו ושונא אותו(קשיי התבגרות?)

זה בדיחה ללכת עם זה למשטרה

הייתי מציע לך ללכת לפסיכולוג

פורסם

תתעלם ממנו לחלוטין..

אני יכול לספר לך שהיחסים שלי ושל אבא שלי תמיד היו גרועים וזה הגיע למצב שכל זמן שהייתי בבית היה לי רע בגללו וכל החלפת מילה הכי קטנה הייתי משתגע.

עד שהחלטתי שבשבילי הוא לא קיים (לא ברוגז), וגם אמא שלי עזרה לי בקטע הזה וסיכמה עם אבא שלי שלא יפנה אלי וככה במשך 4 חודשים הוא לא היה קיים בשבילי ואלו היו החודשים הכי קלים בחיים שלי בבית.

כיום אני מדבר עם אבא שלי רק כשאני חייב וגם את זה אני עושה בשביל אמא שלי כי אני יודע כמה קשה לה שאני לא מדבר איתו.

פורסם

תראה, אין לי מושג מה המצב בביתך, אבל תשב עם עצמך רגע ותחשוב אם אתה לא מתנהג כמו נוקי פינוקי..

גם אני פעם אכלתי סרטים על ההורים שלי, אבל במבט לאחור התנהגתי כמו ילדה קטנה ומפונקת שלא ידעה את מקומה.

אלה ההורים שלך, ומה שהולך בינהם זה עניינים בלבד, לא נשמע שיש פה משהו מעבר לשטויות הרגילות (התעללות מינית\פיזית).

ואם אבא שלך רוצה לדבר אתך, זו זכותו, ולדעתי אתה צריך לכבד אתזה. לך תדע אולי אם לא תהיה ראש בקיר תצליח לרכך אותו ואולי, אולי רק, תגיעו לפתרון רחמנא לצלן.

ההורים שלך נותנים לך קורת גג, מזון, רמת חיים גבוהה מהממוצע, ואתה צריך לכבד אותם, את שניהם. אתה בטח ובטח שלא בעמדה של לשפוט את אביך על קבלת ההחלטות שלו, ולא מתפקידך להתערב ביחסים ביניהם.

אם ממש רע לך, כמו שכבר אמרו לך, אתה יכול לפנות למקומות הנכונים ולבקש להחליף משפחה. אני חושבת שלא תרצה ללכת למשפחה כזו כי לא תקבל רבע ממה שאתה מקבל בבית, וכדאי שתשכיל להעריך את מה שיש לך לפני שתאבד אותו.

אז באמת אני אומרת לך מכל הלב, בתור מישהי שהיתה פעם בסרט הזה, תפסיק להיות כפוי טובה, דע את מקומך, ותחיה בשלום עם בני ביתך.

פורסם

תתעלם ממנו לחלוטין..

אני יכול לספר לך שהיחסים שלי ושל אבא שלי תמיד היו גרועים וזה הגיע למצב שכל זמן שהייתי בבית היה לי רע בגללו וכל החלפת מילה הכי קטנה הייתי משתגע.

עד שהחלטתי שבשבילי הוא לא קיים (לא ברוגז), וגם אמא שלי עזרה לי בקטע הזה וסיכמה עם אבא שלי שלא יפנה אלי וככה במשך 4 חודשים הוא לא היה קיים בשבילי ואלו היו החודשים הכי קלים בחיים שלי בבית.

כיום אני מדבר עם אבא שלי רק כשאני חייב וגם את זה אני עושה בשביל אמא שלי כי אני יודע כמה קשה לה שאני לא מדבר איתו.

איזו התנהגות רכיכתית

אופס

עכשיו אני קורא בשנית ואני מתבייש בתגובה שלי

אחי

הוא מדבר איתך, אתה עצבני על זה שההורים התגרשו ושונא אותו(קשיי התבגרות?)

זה בדיחה ללכת עם זה למשטרה

הייתי מציע לך ללכת לפסיכולוג

:xyxthumbs:

תראה, אין לי מושג מה המצב בביתך, אבל תשב עם עצמך רגע ותחשוב אם אתה לא מתנהג כמו נוקי פינוקי..

גם אני פעם אכלתי סרטים על ההורים שלי, אבל במבט לאחור התנהגתי כמו ילדה קטנה ומפונקת שלא ידעה את מקומה.

אלה ההורים שלך, ומה שהולך בינהם זה עניינים בלבד, לא נשמע שיש פה משהו מעבר לשטויות הרגילות (התעללות מינית\פיזית).

ואם אבא שלך רוצה לדבר אתך, זו זכותו, ולדעתי אתה צריך לכבד אתזה. לך תדע אולי אם לא תהיה ראש בקיר תצליח לרכך אותו ואולי, אולי רק, תגיעו לפתרון רחמנא לצלן.

ההורים שלך נותנים לך קורת גג, מזון, רמת חיים גבוהה מהממוצע, ואתה צריך לכבד אותם, את שניהם. אתה בטח ובטח שלא בעמדה של לשפוט את אביך על קבלת ההחלטות שלו, ולא מתפקידך להתערב ביחסים ביניהם.

אם ממש רע לך, כמו שכבר אמרו לך, אתה יכול לפנות למקומות הנכונים ולבקש להחליף משפחה. אני חושבת שלא תרצה ללכת למשפחה כזו כי לא תקבל רבע ממה שאתה מקבל בבית, וכדאי שתשכיל להעריך את מה שיש לך לפני שתאבד אותו.

אז באמת אני אומרת לך מכל הלב, בתור מישהי שהיתה פעם בסרט הזה, תפסיק להיות כפוי טובה, דע את מקומך, ותחיה בשלום עם בני ביתך.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עזבו, כל אחד והדעות השונות שלו, כנראה לא המקום הנכון לבקש עצה.

אפשר לנעול.

פורסם

ביקשת עצות, קיבלת. אתה לא יכול להתלונן שאלו לא העצות התומכות שרצית לקבל כהצדקה לרגשותיך.

פורסם

עזבו, כל אחד והדעות השונות שלו, כנראה לא המקום הנכון לבקש עצה.

אפשר לנעול.

ביקשת לדעת איך מגישים תלונה במשטרה - כבר התגובה הראשונה מסבירה לך את זה.

לאחר מכן אמרו לך שבמקרה זה אין עילה להגשת תלונה, ושהשוטר שיודע לקרוא יצחק עליך חודשים עם חברו שיודע לכתוב.

קיבלת תשובה על שאלתך (בנוסף לאנשים שהציעו לך להסתכל על הדברים טיפה אחרת), מה עוד אתה רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים