פורסם 2009 במאי 1016 שנים א.למה הוספת עוד על הסכום המקורי?ב.למה שלחת את זה אלי?אני מעביר הלאה. galedri תודיע אם קיבלת.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים הגיע אליי -_-"אני אעביר אלייך...אני גם אוסיף לך את כל מה שיש לי כרגע, אין לי כוח למשחק הזה יותר
פורסם 2009 במאי 1016 שנים בפוקר אני פסדראבל יש לי רק חצי מליון,לעומת זאת אני חזק מאוד במאוסהאנטבדיוק הגעתי לדרגת Knight
פורסם 2009 במאי 1016 שנים בפוקר אני פסדראבל יש לי רק חצי מליון,לעומת זאת אני חזק מאוד במאוסהאנטבדיוק הגעתי לדרגת Knightאני התחלתי לשחק לפני שבועייםJourneyman מאתמולעשיתי דף בסיסי בHTML עם סקריפט דיי פשוט שעושה לי sound the horn כל רבע שעה וקצתאני גם דיי בטוח שאני יודע איך להימנע מKing's Reward, כמעט בטוח שזה יעבוד, לצערי אין לי כוח וזמן לנסות
פורסם 2009 במאי 1016 שנים נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסףאם אתה יכול להשיג אייפון או אייפוד טאץ' פרוץ אז אפשר להוריד את התוכנה של המשחק שיכולה להוסיף לך קצת יותר ממיליון
פורסם 2009 במאי 1116 שנים אני התחלתי לשחק לפני שבועייםJourneyman מאתמולעשיתי דף בסיסי בHTML עם סקריפט דיי פשוט שעושה לי sound the horn כל רבע שעה וקצתאני גם דיי בטוח שאני יודע איך להימנע מKing's Reward, כמעט בטוח שזה יעבוד, לצערי אין לי כוח וזמן לנסותיש סקריפט לגריזמאנקי בפיירפוקסאבל המפתחים נורא נלחצו מזה ושיחררו מלא אזהרות והתראות, אז נגמלתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.