פורסם 2009 במאי 916 שנים כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר כן אמיתי לגמרי ;D אני רוצה להפוך תQ6600 שלי לE6600 וליראות האם הOC יהיה גבוה יותר,וגם האם הטמפרטורה תירד קצת לכן אני צריך תוכנה כזאת אז בבקשה
פורסם 2009 במאי 916 שנים אני זוכר שמישהו פה בפורום הצליח לעשות את זה אבל מצטער אני לא זוכר מי זה נסה להריץ חיפוש אבל אני בספק אם זה רשום בכותרת
פורסם 2009 במאי 1016 שנים כן אמיתי לגמרי ;D אני רוצה להפוך תQ6600 שלי לE6600 וליראות האם הOC יהיה גבוה יותר,וגם האם הטמפרטורה תירד קצת לכן אני צריך תוכנה כזאת אז בבקשהבשביל להגביל את ה CPU, אתה צריך שלוח האם שלך יתמוך בכך.לפי המפרט שלך עם GA-EP45-DS3, מה שאתה יכול לעשות זה או להגביל לליבה אחת, או להוריד ל 3.איך אני יודע את זה?RTFMתקרא פה:http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ep45-ds3®_e.pdfאתה יכול ב advanced bios features לעשות ככה:לעשות disable ל cpu multi-threading מה שיגביל לליבה אחת.או לעשות enable ל limit cpu max to.3 מה שיגביל ל 3 ליבות.בכל לוח אם זה שונה.בכל מקרה לכמה אתה כבר רוצה לקחת את המעבד שלך שאתה לא יכול לעשות בכל ה 4 ליבות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.