עבור לתוכן

CMD דרך RUN לא נפתח , חוזר לווינדוס

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להעלות את המסך השחור בעזרת CMD דרך RUN, אני לוחץ אנטר, המסך כאילו מהבהב וחוזר לווינדוס, משהו מוזר.

חשבתי שזה וירוס הרצתי כל מיני בדיקות, כל מה שמצאתי מחקתי, אבל עדיין, לא עוזר.

מה זה יכול להיות?

ניסיתי דרך התיקייה של WINDOWS, לחצתי על הקובץ CMD, וגם אותו דבר, זה לשניה מעלים את כל האייקונים ואז חוזר.. כאילו המסך לשניה אתה רואה רק את ה-WALLAPAPERS, וכאילו עולה מחדש..

פורסם

וב safe mode?

דרך אגב.. תבדוק ב תוך environment variables שהערכים שם בכלל נכונים והגיוניים.

בדגש על זה ש

ComSpec

שווה לזה:

%SystemRoot%\system32\cmd.exe

וכד'

פורסם

תבדוק אם אתה מצליח להעלות את ה-command....(כאילו run > command ו-enter)

פורסם
  • מחבר

multicore, גם דרך SAFE MODE קורה אותו דבר, שמה הוא מחזיר אותי אחרי שאני לוחץ אנטר על השאלה של ה-SYSTEM RESTORE שאתה נכנס ל-SAFEMODE.

בהתחלה אגב חשבתי שאני אמור להיכנס ל-SAFEMODE COMMAND PROPMPAT אבל לא עלה לי כלום שהווינדוס עלה.

אם תוכל להסביר לי איך לבדוק את הדבר השני שביקשת, למה אין לי ממש מושג לאן ללכת עם זה.

אגב בדקתי עם RUN < COMMAND עובד, וכן זה עובד, נפתח לי מסך שחור.

פורסם

לא נראה לי בעיה של environment variables, אבל בכל אופן, כפתור ימני על המחשב שלי - > מאפינים - > מתקדם - > environment variables

ושם תבדוק שב-ComSpec מוגדר %SystemRoot%\system32\cmd.exe

אם לא מוגדר כך, אז תשנה.

אם זה לא עזר, אז נראה לי שהחלפת הקובץ תפתור את הבעיה. בנתיים תסתדר עם command, לא כזה נורא.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי בעיה של environment variables, אבל בכל אופן, כפתור ימני על המחשב שלי - > מאפינים - > מתקדם - > environment variables

ושם תבדוק שב-ComSpec מוגדר %SystemRoot%\system32\cmd.exe

אם לא מוגדר כך, אז תשנה.

אם זה לא עזר, אז נראה לי שהחלפת הקובץ תפתור את הבעיה. בנתיים תסתדר עם command, לא כזה נורא.

בדקתי הוא מוגדר ככה.

השאלה באמת אם זה לא איזה וירוס או משהו כזה? הרי לא שיניתי איזה משהו חריג במחשב לאחרונה, מחקתי והתקנתי אנטי וירוס, דריבר לכ.מסך, זהו בערך..

פשוט להעתיק את CMD.EXE חדש לתיקייה?

מישהו יכול לעלות את הקובץ אולי?

פורסם

אתה יכול להיכנס ל-Task manager, או ל-msconfig ?

אם גם לזה אתה לא יכול להיכנס - יש לך וירוס.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להיכנס ל-Task manager, או ל-msconfig ?

אם גם לזה אתה לא יכול להיכנס - יש לך וירוס.

לאלה אני יכול להיכנס..

Multicore, מזתומרת להריץ תיקון למערכת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים