עבור לתוכן

עזרה| דרוש קובץ "asms‎"‎

Featured Replies

פורסם

שבת שלום. ברשותי מערכת הפעלה אקס פי חבילת הבטחה 3 מקורית. אתמול פירמטתי את המחשב במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש מאחר והמחשב היה נתקע. לאחר הפרמוט הדיסק עולה ועבר כבר את השלבים של "אוסף מידע, עדכון דינאמי ומכין התקנה" כרגע אני תקוע בשלב "מתקין את וינדוס", קופצת לי הודעה "דרוש הקובץ asms‏ שנמצא ב- ‏windows xp hom edition....‎"‎[br]פורסם בתאריך: 9.05.2009 בשעה 16:49:10

לפי חיפוש הבעיה באינטרנט הבנתי שהדיסק פגום. אז צרבתי את התקיה asms ‎‏ בדיסק נפרד אבל כאשר אני מאשר את הפעולה לא קורה כלום, הכנסתי גם עוד 2 מערכות הפעלה אחרות, אבל עדיין לא קורה כלום. מה הבעיה? כרגע אני רוצה לפרמט מחדש, אני עושה ריסט ומחכה לשורה שאני אמור ללחוץ אנטר כדי להשתמש בדיסק, אבל זה מדלג עליו ומגיע שוב להתקנה של הוינדוס איפה שדרוש הקובץ "asms‎"‎‏ ‏. משהו מוזר, כאילה שאבד הקשר לסידירומים. מה אני עושה במצב הזה? תודה לעוזרים. נ.ב אני גולש דרך הסלולרי לכן כתבתי בשתי הודעות.
  • 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש אותה בעיה בנייד אין לי שמץ מה לעשות.

ולא נראה לי שהדיסק לא תקין

כי זה עובד במחשב אחר

מה לעשות מנסה למחוק את התקנה לא ניתן

תודה לעוזרים

פורסם

תשובה לשניכם . גם אני ניתקלתי בזה . עם אותו דיסק CD במחשב אחד התקין רגיל במחשב אחר ביקש את הקובץ הנ"ל

אני פשוט השתמשתי בגירסה ישנה של XP והורדתי את ה SP3 אחר כך . תנסו לחפש ברשת יש למיקרוסופט פיתרונות מסובכים בטירוף

אני יודע שאסור לדבר דברים כאלה אבל זה הפיתרון

פורסם

דיון מטופש + לא חוקי בעליל וגם הקפצה של חצי שנה למטרה לא ברורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים