עבור לתוכן

עברית הפוכה בCS3...כיצד מסדרים?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך]

אודה לכל העוזרים!

פורסם

אני משתמש באתר שיהפוך לי את העברית..

פורסם

אני משתמש בCS3 מרגע יציאתו... עד עכשיו לא מצאתי פיתרון יעיל יותר מלכתוב מה שצריך על דף ולהקליד מהסוף להתחלה.

אשמח להצטרף לשאלת פותל הדיון.

פורסם

הכי פשוט זה אחרי כל אות שאתם מקישים ללחוץ על המקש חץ שמאלה..

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא מבין את זה..

בCS2 יש תמיכה מלאה בעברית תקנית כולל משמאל לימין.

אז בCS3 אין תמיכה??? :\

פורסם

גם בCS2 אין תמיכה נורמלית בעברית.

אבל כן יש גרסאות Middle East שבהן יש תמיכה בעברית. יש גרסה כזאת גם לCS3 וגם לCS4 (וגם לCS2 אגב, כנראה שזה מה שהיה לך) לינק

חוץ מזה, יש את האתר הזה שאני משתמש בו המון כדי לכתוב בעברית

פורסם

תוריד הפוך על הפוך את התוכנה הזאתי עדיין קיימת ואתה מתכוון לעבוד עם עברית 24/7 אם לא יש המון אתרים שעושים את זה, google>היפוך עברית.

פורסם

אתה צריך ללכת לחנות שממנה קנית את ה-CS3, להחזיר אותו ולקנות במקומו את גירסת ה-ME של התוכנה - שכוללת תמיכה ב-RTL.

פורסם

אני לא חושב שמייבאים PS לארץ בגרסאה הרגילה, אני גם בספק אם הוא קנה אותה.

פורסם

יש כמה פתרונות :

1. פתרון ערבי: להתרגל ללחוץ חץ שמאלה אחרי כל תו. כמה שזה נשמע מגוחך אחרי שקצת מתרגלים מתחילים די לרוץ עם זה.

2.פתרון ישראלי: חפש בגוגל "הפוך על הפוך" . בטקסטים ארוכים אין מנוס מלהשתמש בה.

3.אם אתה קונה פוטושופ אז יש גרסאות ME (MIDDLE EAST) עם תמיכה בעברית.

4. מבלי לגלוש לדברים לא חוקיים תבין תפרש ותפנים את הסעיף הקודם-ותשליך אותו על ה"רכישה" שלך.

5.חברות הפונטים הרציניות (פונטביט וכו') ברגע שקונים מהם פונט הם נותנים לך גם גרסא מהופכת שלו בדיוק בשביל לפתור את הבעיה הזו.אני מניח שהסעיף הזה לא רלוונטי אלייך בדיוק כמו סעיף 3,אז,באסה לך.

אז תמשיך ללחוץ חץ שמאלה אחרי כל תו.

בהצלחה.

אה- ולגבי שהטקסט יתחיל מימין? אממ... פותרים את זה באותה צורה כמו שפותרים בגוגל-או בWORD או בכל תוכנה עם כלי עריכה בסיסיים (ופוטושופ בינן) : "יישור טקסט לימין.. (מופיע באייקונים למעלה. אהה-גם בפורום פה בכלתיבת הודעה יש את זה- שתראה איך זה נראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים