פורסם 2009 במאי 916 שנים אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד.אני מריץ אתCPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן.מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס.ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע.גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון.ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ.מישהו יש נסיון/מה להגיב ?עריכהאני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדיםמעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והואעם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמןעם טבלאות וזכרון שהוא עובד בו. מעבד שני יושב ומחכה שמעבד ראשוןיגמור ויפתח את ה LOCK יש כאלה הרבה מאד LOCKS וזה סיבה למה מחשב עם 2 מעבדים תמידעובד בפחות מ X2 . מה מערכת יותר כתובה להרבה יותר CPU יש בה פחות LOCKS.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 916 שנים אין לי מושג, אבל שמתי לב כבר כמה פעמים שאם יש איזה תוכנה שלא מגיבה אז שלא כמו בכל המערכות הקודמות ב W7 זה לא מזיז למערכת הפעלה עצמה
פורסם 2009 במאי 916 שנים אין לי מושג, אבל שמתי לב כבר כמה פעמים שאם יש איזה תוכנה שלא מגיבה אז שלא כמו בכל המערכות הקודמות ב W7 זה לא מזיז למערכת הפעלה עצמהגם לויסטה זה לא מזיז...
פורסם 2009 במאי 916 שנים איזה עובדות שכשהמחשב שלי היה נתקע אז כמעט הכול היה נתקע? (אני לא מדבר על דברים פשוטים כי זה גם XP היה מתמודד עם זה)שפחדתי לעבוד על המחשב בזמן שעשיתי STREAM מימנו כי כל שטות קטנה הייתה מקפיצה לצופים הכול?VISTA אולי אמור לעשות את זה על הניר, אבל WIN7 היחידה מבינהם שמצליחה לנהל משאבים כמו שצריך.
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר Ivan - ההסבר שלך מאד מאד לא מדויק...נו ? אז אולי אתה מסביר לנו מדויק יותר ? וגם בבקשה לסביר על "deadlock" ו "livelock" "starvation" "deadly embrace"
פורסם 2009 במאי 916 שנים אתה מוזמן לקרוא בעצמך:http://www.amazon.com/Art-Multiprocessor-Programming-Maurice-Herlihy/dp/0123705916או להצטרף להרצאות של ניר שביט באוני' תל-אביב
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אתה עברית קשה.המעבד משנה את המכפלה שלו בשביל לחסוך בחשמל, עובד יופי בXP ווויסטה מה בדיוק הבעיה?
פורסם 2009 במאי 1116 שנים מחבר אתה עברית קשה.המעבד משנה את המכפלה שלו בשביל לחסוך בחשמל, עובד יופי בXP ווויסטה מה בדיוק הבעיה?NO COMMENT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.