פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו ,אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי )win xp pro זו מע' ההפעלהנ.ב. :אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים Yes you can write the name of your ISP...I have ADSL with the same modem with 012 and I got disconnected oddly something like five times in the last couple of days.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים Yes you can write the name of your ISP...I have ADSL with the same modem with 012 and I got disconnected oddly something like five times in the last couple of days. טוב,אבל למה אנגלית? ???ובאמת יש לך כל כך הרבה התנתקויות לי זה קורה פעם בחודש...
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים I always write in english, not that that's any of your business.And that problem has been specific to the last few days, usually I never get disconnected.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר גם אני ב 012 הם פשוט חברה מכה ! גם אצלי זה ביומיים האחרונים וזה יותר מ5 פעמים !!!
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים Usually they are very good and stable.I'm sure it's a passing occurrence.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים צריכים להבדיל בין התנתקויות של מודם מחול בזק לבין התנתקויות של כרטיס הרשת מול המודם.תמיד כדאי להזיז את המחשב למקום אחר, ולנסות כמובן להחליף את כבל הרשת ליתר ביטחון.המטרה ל-"סנן" את התקלה ולבוא בטענות בטוחות מול חברת ספקית האינטרנט שלכם.
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים גם אני עם 012 ומודם אלקטל באיזור תל אביב וקורה גם לי טוב מאוד שכתבת פה ככה אפשר לשלוח להם תכתובת שיראו בעצמם שזה לא רק אצלי ויתחילו לעשות לי את כל סדרות הבדיקות שלהם שגם ככה אף פעם לא שוות כלום כי הבעיה הרי אצלםאני מסכים שבמחינת שירות הם לא הכי הכי אבל מבחינת מהירות הם הכי טובים לפחות לאזור שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.