עבור לתוכן

היזרקויות מוזרות מהאינטרנט!!

Featured Replies

פורסם

כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים

המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו ,

אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי )

win xp pro זו מע' ההפעלה

נ.ב. :

אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?

פורסם

Yes you can write the name of your ISP...

I have ADSL with the same modem with 012 and I got disconnected oddly something like five times in the last couple of days.

פורסם

Yes you can write the name of your ISP...

I have ADSL with the same modem with 012 and I got disconnected oddly something like five times in the last couple of days.

טוב,אבל למה אנגלית? ???

ובאמת יש לך כל כך הרבה התנתקויות לי זה קורה פעם בחודש...

פורסם

I always write in english, not that that's any of your business.

And that problem has been specific to the last few days, usually I never get disconnected.

פורסם
  • מחבר

גם אני ב 012

הם פשוט חברה מכה !

גם אצלי זה ביומיים האחרונים וזה יותר מ5 פעמים !!!

פורסם

Usually they are very good and stable.

I'm sure it's a passing occurrence.

פורסם

צריכים להבדיל בין התנתקויות של מודם מחול בזק לבין התנתקויות של כרטיס הרשת מול המודם.

תמיד כדאי להזיז את המחשב למקום אחר, ולנסות כמובן להחליף את כבל הרשת ליתר ביטחון.

המטרה ל-"סנן" את התקלה ולבוא בטענות בטוחות מול חברת ספקית האינטרנט שלכם.

פורסם

גם אני עם 012 ומודם אלקטל באיזור תל אביב וקורה גם לי טוב מאוד שכתבת פה ככה אפשר לשלוח להם תכתובת שיראו בעצמם שזה לא רק אצלי ויתחילו לעשות לי את כל סדרות הבדיקות שלהם שגם ככה אף פעם לא שוות כלום כי הבעיה הרי אצלם

אני מסכים שבמחינת שירות הם לא הכי הכי אבל מבחינת מהירות הם הכי טובים לפחות לאזור שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים