עבור לתוכן

דיון על הסרט החדש בסדרת Star Trek

Featured Replies

פורסם

אם כל מה שלקחת מווצ'מן היה הזין יש לך בעיה....

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובחזרה לדיון על "סטאר טרק".

ראיתי את הסרט , באמת שהוא היה סרט טוב , בתכל'ס , מבחינת עלילה הוא הרגיש קצת קצר , בסוף הסרט שאלתי את עצמי ," זהו?? כבר נגמר??"

לגבי מי שרשם על נירו , נירו היה קפטן של ספינת קידוחים שחזר אחורה בזמן , בגלל זה היא כזאת גדולה ומאיימת , לגבי הטילים , ראית חללית פעם בST שאין לה לייזרים ופוטון טורפדו?

גם האנטרפרייז שיועדה כחללית מחקר (It's mission to explore strange,new worlds,to seek out new civilizations...) היו לה לייזרים וטילי טורפדו , אז מה?

הכל מקרה , אני לא אתפלא אם יהיה המשך לסיפור (כבר ימצאו על מה לעשות סרט , אולי לתקן את כל העוולות והפרדוקסים שהיו בסרט הזה.... :) )

פורסם

סרט דבילי, חסר פואנטה וממש לא מתאים לסדרה/סרטים

אין בו שום דבר, הוא לא נותן שום דבר

תחסכו את הכסף שלכם, אין מה לראות אותו ובטוח שלא בקולנוע

פורסם

מתוכנן ל-2011 סרט המשך.

בעקרון לחובבי STAR-TREK הסרט מצויין

למעריצי STAR TREK הסרט נעשה בשביל להרגיז אותם

בכל אופן מחזק את מילותיו של Xtazy-Mike ואני אוסיף שבגלל שנירו חזר אחורה בזמן, רצף הזמן משתנה ולכן חלק מהאירועים מתנהלים בצורה קצת שונה (וולקאן מושמדת וכדומה).

פורסם
  • מחבר
בכל אופן מחזק את מילותיו של Xtazy-Mike ואני אוסיף שבגלל שנירו חזר אחורה בזמן, רצף הזמן משתנה ולכן חלק מהאירועים מתנהלים בצורה קצת שונה

עוד לא יצא לי לראות אני מחכה שיצא DVD אבל לפי מה שהבנתי עשו את זה

כדי שיוכלו לעשות סוג של "ריבוט" לסידרה\סרטים כי מי שראה את הסידרה "וויגר" בסוף שלה הם הגיעו לטכנולוגיה כל כך מתקדמת

(חזרה בזמן\נשק ומגנים שמשמידים את הבורג בקלות וכו) שלא היה כל כך להן ליתקדם וזה כבר היה די מקושקש גם ככה

ככה שאני מבין את הרצון הזה לעשות "ריבוט" סך הכל בסידרה "אנטרפריז" הראו את ההקדמה של מה שקרה בעבר

וזה לא כל כך הצליח -גם לא היה מספיק מושקע למען האמת

פורסם

עוד לא יצא לי לראות אני מחכה שיצא DVD אבל לפי מה שהבנתי עשו את זה

כדי שיוכלו לעשות סוג של "ריבוט" לסידרה\סרטים כי מי שראה את הסידרה "וויגר" בסוף שלה הם הגיעו לטכנולוגיה כל כך מתקדמת

(חזרה בזמן\נשק ומגנים שמשמידים את הבורג בקלות וכו) שלא היה כל כך להן ליתקדם וזה כבר היה די מקושקש גם ככה

ככה שאני מבין את הרצון הזה לעשות "ריבוט" סך הכל בסידרה "אנטרפריז" הראו את ההקדמה של מה שקרה בעבר

וזה לא כל כך הצליח -גם לא היה מספיק מושקע למען האמת

לא הבנתי , אתה מתכוון שאחרי אבודים ופרינג' , ג'יי ג'יי אברהמס יפיק סדרת סטאר טרק שמבוססת על השתלשלות האירועים שאחרי הסרט הנוכחי ולמעשה ייבטל את כל האירועים בכל סדרות ההמשך שהיו עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי את זה אין לי מושג אם זה יתפתח לסידרה חדשה או לסידרת סרטים חדשה

רק דיברתי על זה שבטח פרויקטים של השנים הקרובות שקשורים בSTAR TREK יהיו קשורים לסרט החדש ולא

לדברים הקודמים

וזה גם הגיוני מבחינת הקסט השחקנים של הסידרה הראשונה זקנים

של STNG חלקם זקנים וחלקם פשוט הרבה יותר מבוגרים

גם מאז וויגר עבר הרבה זמן וגם מאז DS9

אנטרפריז הסריחה והייתה בעבר ככה שיש בעצם 2 אפשרויות טובות להמשך הסידרה

1-לספר סיפורים בין התקופה של אנטרפריז לבין עד סוף התקופה של וויגר שלא קשורים לאנטרפריז עצמה

אולי פה ושם לתת תפקיד אורח לשחקן ששיחק באחת הסידרות הישנות לטובת המעריצים כמו שעשו אם Q בוויגר

2-להמשיך את מה שלהבנתי עשו בסרט החדש שזה "ריבוט" ואז הכל פתוח לגמרי

אתה בעצם יכול להכניס מה שאתה רוצה בלי להיות תלוי בעלילות הקודמות

פורסם

בינתיים נראה לי שהקאסט של הסרט יעשה הופעות אורח בסדרות של אברהמס כמו ליאונרד נימוי בפרינג'...

פורסם
  • מחבר

טוב לא יכולתי ליתהפק וגם לא מצאתי אנשים בגילי שירצו לראות את הסרט בקולנוע אז ראיתי באיכות נמוכה ...

בכל מקרה סרט טוב אבל היה צריך להיות כתוב "כל קשר לstar trek מיקרי בהחלט " ;D

כמו שאמרו המעריצים השרופים ישנאו את הסרט

אבל סתם חובבים יהיו די מרוצים ואני די מרוצה -זה לא סרט מושלם יש לו את הבעיות שלו

אבל כן סרט טוב וכניראה הכי טוב בסידרה -לא שזה השג גדול בדיוק

בכל מקרה הסרט הזה הוא סלט אחד גדול לפעמים זה מזכיר את STAR WAR

לפעמים מזכיר סרט פעולה גנרי

לפעמים מזכיר סרט נעורים ולפעמים מזכיר את STAR TREK

הקפיצות בעלילה לפעמים גדולות מידי -כן אני מבין שזה סרט אבל לקפוץ ממצב של ילד בין 8 או משהו לאחד בין 20+

היה מאוד מוגזם

ומי שמחפש עומק או שחקנים איכותים שיחפש במקום אחר

אבל האקשן טוב והאפקטים יחסית למה שאפשר לראות באיכות נמוכה טובים והסרט גם זורם -אם לא חושבים על הזיכיון עצמו

סרט סבבה ו85 בסולם קרירין

אני בטח ישכיר את הDVD שיגיע ויראה אותו עוד הפעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים