פורסם 2009 במאי 1316 שנים ובחזרה לדיון על "סטאר טרק". ראיתי את הסרט , באמת שהוא היה סרט טוב , בתכל'ס , מבחינת עלילה הוא הרגיש קצת קצר , בסוף הסרט שאלתי את עצמי ," זהו?? כבר נגמר??" לגבי מי שרשם על נירו , נירו היה קפטן של ספינת קידוחים שחזר אחורה בזמן , בגלל זה היא כזאת גדולה ומאיימת , לגבי הטילים , ראית חללית פעם בST שאין לה לייזרים ופוטון טורפדו? גם האנטרפרייז שיועדה כחללית מחקר (It's mission to explore strange,new worlds,to seek out new civilizations...) היו לה לייזרים וטילי טורפדו , אז מה? הכל מקרה , אני לא אתפלא אם יהיה המשך לסיפור (כבר ימצאו על מה לעשות סרט , אולי לתקן את כל העוולות והפרדוקסים שהיו בסרט הזה.... )
פורסם 2009 במאי 1316 שנים סרט דבילי, חסר פואנטה וממש לא מתאים לסדרה/סרטיםאין בו שום דבר, הוא לא נותן שום דברתחסכו את הכסף שלכם, אין מה לראות אותו ובטוח שלא בקולנוע
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מתוכנן ל-2011 סרט המשך.בעקרון לחובבי STAR-TREK הסרט מצויין למעריצי STAR TREK הסרט נעשה בשביל להרגיז אותם בכל אופן מחזק את מילותיו של Xtazy-Mike ואני אוסיף שבגלל שנירו חזר אחורה בזמן, רצף הזמן משתנה ולכן חלק מהאירועים מתנהלים בצורה קצת שונה (וולקאן מושמדת וכדומה).
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר בכל אופן מחזק את מילותיו של Xtazy-Mike ואני אוסיף שבגלל שנירו חזר אחורה בזמן, רצף הזמן משתנה ולכן חלק מהאירועים מתנהלים בצורה קצת שונהעוד לא יצא לי לראות אני מחכה שיצא DVD אבל לפי מה שהבנתי עשו את זה כדי שיוכלו לעשות סוג של "ריבוט" לסידרה\סרטים כי מי שראה את הסידרה "וויגר" בסוף שלה הם הגיעו לטכנולוגיה כל כך מתקדמת (חזרה בזמן\נשק ומגנים שמשמידים את הבורג בקלות וכו) שלא היה כל כך להן ליתקדם וזה כבר היה די מקושקש גם ככה ככה שאני מבין את הרצון הזה לעשות "ריבוט" סך הכל בסידרה "אנטרפריז" הראו את ההקדמה של מה שקרה בעבר וזה לא כל כך הצליח -גם לא היה מספיק מושקע למען האמת
פורסם 2009 במאי 1316 שנים עוד לא יצא לי לראות אני מחכה שיצא DVD אבל לפי מה שהבנתי עשו את זה כדי שיוכלו לעשות סוג של "ריבוט" לסידרה\סרטים כי מי שראה את הסידרה "וויגר" בסוף שלה הם הגיעו לטכנולוגיה כל כך מתקדמת (חזרה בזמן\נשק ומגנים שמשמידים את הבורג בקלות וכו) שלא היה כל כך להן ליתקדם וזה כבר היה די מקושקש גם ככה ככה שאני מבין את הרצון הזה לעשות "ריבוט" סך הכל בסידרה "אנטרפריז" הראו את ההקדמה של מה שקרה בעבר וזה לא כל כך הצליח -גם לא היה מספיק מושקע למען האמת לא הבנתי , אתה מתכוון שאחרי אבודים ופרינג' , ג'יי ג'יי אברהמס יפיק סדרת סטאר טרק שמבוססת על השתלשלות האירועים שאחרי הסרט הנוכחי ולמעשה ייבטל את כל האירועים בכל סדרות ההמשך שהיו עד עכשיו?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר לא אמרתי את זה אין לי מושג אם זה יתפתח לסידרה חדשה או לסידרת סרטים חדשה רק דיברתי על זה שבטח פרויקטים של השנים הקרובות שקשורים בSTAR TREK יהיו קשורים לסרט החדש ולא לדברים הקודמים וזה גם הגיוני מבחינת הקסט השחקנים של הסידרה הראשונה זקנים של STNG חלקם זקנים וחלקם פשוט הרבה יותר מבוגרים גם מאז וויגר עבר הרבה זמן וגם מאז DS9 אנטרפריז הסריחה והייתה בעבר ככה שיש בעצם 2 אפשרויות טובות להמשך הסידרה 1-לספר סיפורים בין התקופה של אנטרפריז לבין עד סוף התקופה של וויגר שלא קשורים לאנטרפריז עצמה אולי פה ושם לתת תפקיד אורח לשחקן ששיחק באחת הסידרות הישנות לטובת המעריצים כמו שעשו אם Q בוויגר 2-להמשיך את מה שלהבנתי עשו בסרט החדש שזה "ריבוט" ואז הכל פתוח לגמרי אתה בעצם יכול להכניס מה שאתה רוצה בלי להיות תלוי בעלילות הקודמות
פורסם 2009 במאי 1316 שנים בינתיים נראה לי שהקאסט של הסרט יעשה הופעות אורח בסדרות של אברהמס כמו ליאונרד נימוי בפרינג'...
פורסם 2009 במאי 1316 שנים http://www.collegehumor.com/video:1910892 (זהירות, ספוילרים גם לסרט הזה וגם ל-Star Wars)
פורסם 2009 במאי 1316 שנים http://www.collegehumor.com/video:1910892 (זהירות, ספוילרים גם לסרט הזה וגם ל-Star Wars) חחח , ענק!! collegehumor פשוט אדירים
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מחבר טוב לא יכולתי ליתהפק וגם לא מצאתי אנשים בגילי שירצו לראות את הסרט בקולנוע אז ראיתי באיכות נמוכה ...בכל מקרה סרט טוב אבל היה צריך להיות כתוב "כל קשר לstar trek מיקרי בהחלט " ;Dכמו שאמרו המעריצים השרופים ישנאו את הסרט אבל סתם חובבים יהיו די מרוצים ואני די מרוצה -זה לא סרט מושלם יש לו את הבעיות שלו אבל כן סרט טוב וכניראה הכי טוב בסידרה -לא שזה השג גדול בדיוק בכל מקרה הסרט הזה הוא סלט אחד גדול לפעמים זה מזכיר את STAR WAR לפעמים מזכיר סרט פעולה גנרי לפעמים מזכיר סרט נעורים ולפעמים מזכיר את STAR TREK הקפיצות בעלילה לפעמים גדולות מידי -כן אני מבין שזה סרט אבל לקפוץ ממצב של ילד בין 8 או משהו לאחד בין 20+ היה מאוד מוגזם ומי שמחפש עומק או שחקנים איכותים שיחפש במקום אחר אבל האקשן טוב והאפקטים יחסית למה שאפשר לראות באיכות נמוכה טובים והסרט גם זורם -אם לא חושבים על הזיכיון עצמו סרט סבבה ו85 בסולם קרירין אני בטח ישכיר את הDVD שיגיע ויראה אותו עוד הפעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.