עבור לתוכן

דיון על הסרט החדש בסדרת Star Trek

Featured Replies

פורסם

לכל מי שראה את הסרט בקולנוע, אנא ציינו היכן צפיתם בו ומה ייתה איכות האודיו/ווידאו על מנת שמי שלא הלך עדיין יוכל לבחור מקום עם איכות גבוה של הקרנה.

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סרט אכן גדול

בימוי של ג'י ג'י מעולה כמו כל דבר שהוא מביים .

כבר יש חולצת מעריצים לספוק http://www.threadless.com/submission/188084/mind_meld

ולמי ששם לב בסרט ספויילר: מזכירים ניסויים בכלב של ארצ'ר, שמבחינה כרונולוגית לא אפשרי :)

בכל אופן הוא מתכנן כבר סרט המשך.

ראיתי אותו אתמול בכ"ס והסאונד ואיכות הסרט סבירים, עדיף לראות ביס פלאנט או בסינימה /אולמות חדשים

רצו לראיין אותי לכתבה היום בערוץ 2 לכבוד הסרט, העברתי את הכבוד לחבר שהרבה יותר טרקי ממני :)

פורסם

כמו כל דבר? טחחחח ר"ע ALIAS(עונה 2+) וMI3, זבל טהור מהול בשילשול כרוני.

פורסם

התכוונתי בכמו בכל דבר לסרטים + אבודים + פרינג'... (תלוי גם בטעם של כל אחד) :silly:

אבל כמו בכל סדרה יש איזו עונה חלשה או שכבר אין כוח ואז הסדרה מתדרדרת.

ALIAS ו-MI3 לא ראיתי, אז אני לא יכול להגיד, למרות שהיה תכנון לראות אם אתה אומר שלא ממש שווה אז נראה לי אני אוותר

ANY WAY... אם סטיבן קינג הסכים למכור לו את הזכויות לסרט לנובל המגדל האפל בסכום סמלי של ,19$ לאחר שהוא הפציר שהוא לא רוצה שיעשו על הנובל הזה סרט וביטל כל במאי שבא אליו בבקשה הזאת לעשות סרט כנראה שזה אומר על היכולת אברמס לסרטים טובים ;)

פורסם

fringe איומה, אבודים דבילית להחריד כמו ALIAS לא היו צריכים להמשיך אחרי העונה השניה, והמעט סרטים שהוא עשה אייומים.

..

פורסם

^^^^^^^

על טעם וריח...

פורסם

מצחיק שהנרד הזה בסרט שדובי שם צודק בכל מה שהוא אומר, ועדיין המפיקים צוחקים עליו וסופרים את הכסף בזמן שהוא מקלל אותם..

אנשים אוכלים חרא לארוחת בוקר, צהריים וערב, תגיד להם איכות הם יברחו כאילו זה מסריח ממשהו רע.

התרגלנו לזבלה, התלהבתי מהסרט אבל באמת הדמות הראשית בכלל לא משהו, אבל אני חושב שבאופן כללי הרמה גרועה, הסרטים הישנים פשוט יש בהם יותר חיוניות שאין היום בסרטים.

אבל בטח כל הפורום יקום עליי-אז אמרתי, זה דעתי! שלא תגידו שלא אמרתי.

פורסם

יש לי הרגשה שפעם היו משקיעים יותר בעלילה ופחות במסביב, היום זה הכל מחשב ואפקטים חצי סרט...

פורסם

הסרט מאכזב מאד. הוא פשוט לא זורם. אפילו קלוברפילד יותר זרם ממנו, וזה היה אוסף כמעט אקראי של צילומים. היו סצנות שממש חשבתי שיש איזה תקלה בסרט והמקרין פיספס סצינה או מעבר או משהו. חבל שהלכתי לראות בקולנוע, לא היה שווה את זה.

פורסם

הסרט מאכזב מאד. הוא פשוט לא זורם. אפילו קלוברפילד יותר זרם ממנו, וזה היה אוסף כמעט אקראי של צילומים. היו סצנות שממש חשבתי שיש איזה תקלה בסרט והמקרין פיספס סצינה או מעבר או משהו. חבל שהלכתי לראות בקולנוע, לא היה שווה את זה.

רוב הסרטים שרואים בקולנוע לא שווה ליראות

אני כבר לא זוכר מתי יצאתי מהקולנוע אם תחושה של עוד

פורסם

דווקא לא. ווצ'מן למשל או באטמן (שראיתי פעמיים בקולנוע) בהחלט היו מעולים ו"שווים קולנוע"

פורסם

אני התאכזבתי

לדעתי הסרט בכלל לא מייצג את סטאר טראק.

בכל הסדרות והסרטים וולקאן מעולם לא הושמד.

בכל הסרטים והסדרות לצורך העניין היתה מלחמת עולם שלישית והעולם התחיל לבנות את עצמו מחדש ואתם רוצים להגיד לי שנוקיה שרדה ?.

אהבתי שהשחקן שגילם את זפרן קוקרן הופיע (קיבל את המפתחות של האופנוע )

הדמות של קירק היתה משעממת תחת היחיד שהצליח להעביר משהו זה ספוק כל שאר הדמויות איכזבו.

בנסיון להפוך את הסרט ליותר זמין הם הרסו את זה לכל מי שאהב את הסרטים והסדרות .

היו מלא חורים בעלילה ,

הספינה של נירו (אהבתי את השם שלו מעניין איזה גירסה הוא היה כי אם זה 8 אני מבין) בכל אופן אחת הספינות היותר מסוכנות , מעברים מעל תהומות והשחקנים פשוט קופצים . כמה דבילי זה יכול להיות ? . ובנוסף נירו אומר שהוא סתם פועל או עובד פשוט .... כן עם גישה לספינת חלל ענקית עם טילי טורפדו ?

והדבר הכי דבילי מבחינתי .... כשספוק נכנס לחללית של ספוק מהעתיד

הוא אומר שזאת ספינה ממש מתקדמת והכל אבל הדבר שקנה אותו זה הכיסא המסתובב ( אם זאת הקטגוריה היחידה למידת הקידמה הטכנולוגית של חללית אז גם לנו יש אחלה חלליות )

והדבר האחרון לוקח להגיע בווארפ - 4 4 דקות מכדה"א לוולקן ?

קיצר הרסו לי את סטאר טראק

פורסם

זה לא היה השחקן שגילם את זפרן קוקרן

http://www.imdb.com/name/nm0003928/

זה היה השחקן הזה.

פורסם

דווקא לא. ווצ'מן למשל או באטמן (שראיתי פעמיים בקולנוע) בהחלט היו מעולים ו"שווים קולנוע"

ווצ'מן היה אחד הסרטים הגרועים והמייסרים שראיתי. באטמן היה מוצלח.

פורסם

דווקא לא. ווצ'מן ו"שווים קולנוע"

כן, פשוט תענוג. אדם כחול עם זין בחוץ. אחד הסרטים "המדהימים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים