עבור לתוכן

דיון על הסרט החדש בסדרת Star Trek

Featured Replies

פורסם

טוב עוד לא ראיתי אבל למי שלא יודע יצא סרט חדש

שהוא בעצם הקדמה לסרטים האחרים יש שם את קפטן קריק הצעיר ועוד דמויות

מישהו ראה כבר ? יכול לתת רשמים ?

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתמול הייתי בבכורה. ללא ספק סרט מסע בין כוכבים הטוב ביותר.

פורסם

ראיתי לפני איזה שבועיים. סרט מצוין. חברתי (שלא ראתה פרק של מסע בין כוכבים בחייה) מאוד אהבה אותו.

פורסם
  • מחבר

אתמול הייתי בבכורה. ללא ספק סרט מסע בין כוכבים הטוב ביותר.

לא בדיוק דבר קשה שרוב הסרטים שיצאו היו זבל גמור ...

בכל מקרה בלי ספוילרים למה הוא כזה טוב ?

פורסם

סרט מעולה, אין מה להגיד מותח הדמויות משכנעות, אותו אופי רק מרענן, שווה את הכסף ללא ספק!

הקהל מחא כפיים בסוף

עכשיו ראיתי

פורסם

זבל גמור? הסרטים היו יותר טובים מהסדרה, המקוריים לפחות(להוציא את the voyage home שהיה מפגר), Wrath of Khan/TSP וUndiscovered Country היו הרבה יותר טובים מהסדרה. דורות היה, ותמיד ישאר הדבר הכי טוב שיצא מהIP הזה, הדבר היחידי שאולי מתקרב להשתוות לו זה Best of Both Worlds שאלה הם שני פרקי הסיום של TNG, מני קוטו פשוט גאון(ר"ע העונה הרביעית של אנטרפרייז שיושבת אצל בתור העונה הכי טובה שהייתה לכל סדרת ST איי פעם אולי חוץ מהעונה השישית של DS9)

הסרטים של TNG היו ממש טובים First Contact היה מעולה , ושאר הסרטים של TNG היו כמו פרקים כפולים מעולים.

פורסם

אחלה סרטים אחלה סדרה גם. TNG השלטת, כמה שהסרט הזה מוצלח קשה לדמיין אותם משחזרים משהו מרתק באותה מידה, כמו שפיקארד עשה כל כך טוב.

פורסם
  • מחבר

זבל גמור? הסרטים היו יותר טובים מהסדרה, המקוריים לפחות(להוציא את the voyage home שהיה מפגר), Wrath of Khan/TSP וUndiscovered Country היו הרבה יותר טובים מהסדרה. דורות היה, ותמיד ישאר הדבר הכי טוב שיצא מהIP הזה, הדבר היחידי שאולי מתקרב להשתוות לו זה Best of Both Worlds שאלה הם שני פרקי הסיום של TNG, מני קוטו פשוט גאון(ר"ע העונה הרביעית של אנטרפרייז שיושבת אצל בתור העונה הכי טובה שהייתה לכל סדרת ST איי פעם אולי חוץ מהעונה השישית של DS9)

הסרטים של TNG היו ממש טובים First Contact היה מעולה , ושאר הסרטים של TNG היו כמו פרקים כפולים מעולים.

ראיתי את כל הסרטים הקודמים רובם היו זבל חלקם סבירים ורק הסרט השני היה נחמד

אבל ראיתי כרגע את הפרודיה של טיים אלן על זה ובאופן מפתיע זה היה מוצלח הרבה יותר מכל הסרטים הקודמים

למרות שזה סך הכל פרודיה אם קריצה לילדים

הסרטים פשוט הרגישו כמו פילר משעמם

הסוף של TNG באמת היה מוצלח מאוד אבל זה לא היה סרט

בכלל TNG הייתה סידרה מצוינת אם קאסט מעולה ומעוד מושקעת יחסית לסידרת טלוויזיה

אבל הסרטים היו דפוקים

פורסם

האווירה, הסגנון. תחושה אחרת. מרגישים שנמצאים בעולם בדיוני (הערים, האווירה). לא כמו במסע בין כוכבים TNG שעל כדור הארץ במאה ה-24 נוסעים בפאקינג כרכרות וחיים בבתים בסגנון המאה ה-18. פחות מציאות אמריקאית מושלמת ומלוקקת. דמויות יותר "אנושיות", זורמות. פחות טכנו-קשקשת. קשה להסביר במילים. סרט נהדר. אני מקווה שיבנו עליו סדרה חדשה.

פורסם
  • מחבר

גם אני רוצה סידרה חדשה אבל ספק אם זה יקרה שהרבה יותר זול ופשוט לעשות ראלטי

אולי שאנשים יפסיקו להיות מכורי ראלטי זה יקרה

פורסם

אגב, הסרטים המקוריים (1 2 ו-3) משודרים כרגע בהוט, למי שרוצה לראות אותם.

פורסם

הם עשו את זה יותר נגיש טיפה לאנשים שלא מבינים על מה מדובר, אישית אני גדלתי על הסרטים האלה ואני לא יכול

לומר עליהם משהו רע, מה שכן זה לא לכל אחד... אגב הVOYAGE HOME היה אחד האהובים עלי...

פורסם

הם עשו את זה יותר נגיש טיפה לאנשים שלא מבינים על מה מדובר, אישית אני גדלתי על הסרטים האלה ואני לא יכול

לומר עליהם משהו רע, מה שכן זה לא לכל אחד... אגב הVOYAGE HOME היה אחד האהובים עלי...

אתה באמת רוצה להגיד לי שסרט שבו חוזרים ל1980 ומשהו בשביל להשיג לווייתן כאשר רוב הסרט בכלל נעשה כמו סרט מאפיה סוג ד' הוא האהוב עליך?

you sir have no taste

:smile1:

פורסם

דורות ו 1st contact הטובים ביותר לדעתי. מקווה שהסרט החדש לא יאכזב.

פורסם

'>ביקורת מעולה לסרט

Who decided that the bridge of the star ship Enterprise should look like a fucking apple store?!

Pure Gold!

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים