עבור לתוכן

מתלבט בין קניית לוח Gigabyte ep43-ds3l ללוח כלשהו עם chipset P45, מה עדיף ?

Featured Replies

פורסם

יש לי היום לוח אם של אינטל sorrento d945GNT ומעבד Penium D940

קיבלתי מעבד "חדש" Q9450 ואני רוצה לקנות לוח אם ואולי גם זיכרון.

אני מתלבט אם לקחת את הgigabyte ep43-ds3l או לוח עם chipset p45

הבעיה היא שעכשיו יש לי 2GB זיכרון במהירות 667, וה P45 תומך רק במהירות 800 מינימום.

האם שווה להשקיע בלוח אם עם chipset מתקדם יותר וכבר להחליף גם את הזכרונות, או שאולי עדיף לקחת את ה P43 ומקסימום אח"כ להוסיף לו זכרונות ?

פורסם

אם אין לך צרכים מיוחדים, ממליץ לקחת P43-DS3L ואולי על הדרך לקחת עוד 4GB ב200-250 שקל.

פורסם
  • מחבר

התלבטתי קצת בנושא הזה,

ה P43 תומך בזכרונות במהירות 667 שיש לי היום, ואם אני לוקח אותו, אני גם חוסך 100 שקל שאני יכול להשקיע בזכרונות חדשים, וגם יהיה לי את הזיכרון הישן,

אבל אם אני יקנה חדשים הם כבר לא יהיו במהירות 667, ואז אני קצת מתלבט.

לעומת זאת, ה P45 אינו תומך בזכרונות 667, האם אני יהיה חייב לקנות זכרונות חדשים במהירות גבוהה יותר, או שהזכרונות שלי יעבדו איתו גם (למרות שלא מצויין שמהירות 667 נתמכת) ?

ושאלה נוספת, הבנתי, וכך גם כתוב בסטיקי, שאין הבדל משמעותי בביצועים בזכורנות מהירים יותר, אם כך, איזה מהירות היום הכי כדאית ?

פורסם

4 ג'יגה

800 מגה ארץ

הכי זולים שתמצא

פורסם

התלבטתי קצת בנושא הזה,

ה P43 תומך בזכרונות במהירות 667 שיש לי היום, ואם אני לוקח אותו, אני גם חוסך 100 שקל שאני יכול להשקיע בזכרונות חדשים, וגם יהיה לי את הזיכרון הישן,

אבל אם אני יקנה חדשים הם כבר לא יהיו במהירות 667, ואז אני קצת מתלבט.

לעומת זאת, ה P45 אינו תומך בזכרונות 667, האם אני יהיה חייב לקנות זכרונות חדשים במהירות גבוהה יותר, או שהזכרונות שלי יעבדו איתו גם (למרות שלא מצויין שמהירות 667 נתמכת) ?

ושאלה נוספת, הבנתי, וכך גם כתוב בסטיקי, שאין הבדל משמעותי בביצועים בזכורנות מהירים יותר, אם כך, איזה מהירות היום הכי כדאית ?

אין בעיה עם זכרון 667 על לוח P45,

אם אתה לא צריך מערך CF לך על ה P43... לוח מבוסס P45 יהיה טוב יותר ב OC בנוסף

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

אני לא חושב שהמחיר נכון, אולי לא מעודכן..

לפי המפרט ולפי התמונה זהו אינו ה-TP43-A7 אלא ה-TP43 HP 5.0 שיותר טוב מהלוח שאני הצעתי, אמור להיות יקר יותר:

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=367

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=369

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים