פורסם 2009 במאי 816 שנים יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובןספרים של איזה 400-600 עמודיםורציתי להדפיס אותםכמה שאלותכמה בערך הדפסה אמורה לעלותבוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכהדבר שני, מישהו מכיר מקום זול?תודה
פורסם 2009 במאי 816 שנים או חכם יותר, ללכת לבית דפוס ולשאול אם הם מדפיסים מפורמט PDF.אם תרצה לקצץ בעלויות בקש להדפיס דו"צ, בכריכה הכי זולה (ספירלה, בד"כ) ולא ספר שלם בכרך אחד, כי כשזה כל כך עבה הכריכה הרבה יותר יקרה.בדוק את זה.
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר יש מצב גם שפשוט עדיף לך לקנות ספרים משומשים.לא מדובר בספרים שקל להשיגאפשר מאמזוןאבל אני מעדיף לשמור תאפשרות הזאת בעדיפות אחרונהשוב, לא מעניין אותי כריכה לא כריכהבתי דפוס מדפיסים מפורמט pdf זה ברור ליהשאלה אם אתם מכירים משהו ספציפי זול(ראיתי פאקינג 100 עמודים ב200 שקל)
פורסם 2009 במאי 816 שנים בית דפוס נורמאלי לא ידפיס ספר בPDF זאת עבירה על זכויות יוצרים.מציע לך למצוא מישהו שעובד במשרד גדול, מדפסות משרדיות גדולות מכילות אפשרויות לשידוך, חירור ואפילו כריכה ספיראלית של הדפים.
פורסם 2009 במאי 816 שנים כמו שבחברת משלוחים לא בודקים את תוכן החבילה, למה שהבית דפוס יבדוק את התוכן של מה שביקשו ממנו להדפיס?
פורסם 2009 במאי 816 שנים עושים את העבודה הזו בכל סניף של אופיס-דיפו.המחיר לדף 35 אגורות , אם אני לא טועה.גם יכרכו לך את זה יפה-יפה בתוספת של 10 שקלים(בערך) .
פורסם 2009 במאי 916 שנים מחבר ספרים באנגלית, מחשבים, דברים שאנשים כתבו, לא משהו שהתפרסם בציבוראלא משהו של קבוצות אנשים באינטרנטאלו דברים שאני רוצה להדפיס מהסיבה הפשוטה שאין לי שום רצון לקרוא דברים מהמחשב, על אף שקראתי את כל הספריםבכל אופן, אין עניין של זכויות יוצרים אז אין בעיה משפטיתבנוגע לספרים, הייתי מעדיף כריכה לספר, כריכה מקצועית, כמו שניתן לראות היום בספרים שקוניםלא יודע איך זה נקראאני מוכן לשלם מקסימום 100 שקל על ספרזה ריאלי?ראיתי בית דפוס שמדפיס 600 עמודים במחיר של 10 אגורות לדף אבל a4עכשיו אני לא רוצה דפים כאלה, אלא קטנים יותר
פורסם 2009 במאי 1016 שנים ממליצה בחום:http://www.sol-alon.co.il/index.phpעשיתי אצלם הדפסה מרוכזת לכמה חבר'ה באוניברסיטה. הוגנים במחיר, עשו משלוח לאוני' בחינם, ואפילו שפצרו קצת את הקובץ שהיה באיכות לא משהו ומספרו את הדפים.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מחבר ממליצה בחום:http://www.sol-alon.co.il/index.phpעשיתי אצלם הדפסה מרוכזת לכמה חבר'ה באוניברסיטה. הוגנים במחיר, עשו משלוח לאוני' בחינם, ואפילו שפצרו קצת את הקובץ שהיה באיכות לא משהו ומספרו את הדפים.או, תודה על התגובה המועילהבאמתותגידי, איך העבודה, היית מרוצה מהעבודה שלהם, ובן כמה עמודים הספר שהדפסת?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים כמו שציינתי, הייתי מרומה מהתוצר. המסמך היה באיכות ירודה והם הוציאו את המקסימום ממנו. ניקו לכלוכים (ביוזמתם המלאה) , מספרו עמודים, עשו כריכה מודבקת יפה, גימור יפה. הדפסתי 200 עמודים דו"צ. בערך 20 עותקים כאלה.אם אתה הולך להדפיס כמות הם צריכים להתחשב בך במחיר, אם אני זוכרת נכון הם לקחו 10 או 11 אג' לדף + 3 שקל כריכה. כאמור משלוח ושפצורי מסמך עשו חינם. אבל אולי אם אתה גר רחוק הם יקחו על המשלוח, תשאל אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.