עבור לתוכן

גלישה אם מחשב נייד עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה

אין אפשרות לגלוש באינטרנט

רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש

תודה מראש

פורסם

1. מומלץ לפתוח מילון ולברר מה ההבדל בין "אם" ל"עם".

2. הפורום הזה מתמקד בתוכן וסיוע חוקי בלבד. פריצת הגדרות הרשת במקום עבודתך לא בדיוק נכללת בהגדרה הזו.

פורסם

למקום העבודה יש זכות מלאה לחסום ולהגביל את חיבור האינטרנט של העובדים שלה, אם זה למטרות אבטחת הרשת/מחשבים ואם זה למניעת "בזבוז זמן" העבודה.

בנוסף, גלישה שלא לצרכי עבודה יכולה להחשב כעבירת משמעת ועקיפת החסימה יכולה אפילו להביא לפיטורין.

על כן לא תקבל פה תשובה.

הפורום הזה הוא פורום פתוח לכל גולש, כלומר המידע שאפשר למצוא כאן הוא באחריות האתר. הוחלט שנושאים כאלו אינם רצויים בפורום ולכן הנושא ננעל. בדיוק מאותה סיבה לא יהיו פה דיונים פריצת רשתות מעבר לתיאוריה הכללית (למרות שזה "לרשת שלי" ולבדיקת האבטחה), לא יהיו דיונים שקשורים בהורדות לא חוקיות (למרות שמי שמוריד זה המשתמש ולא האתר) וכו'.

אם אתה רוצה את דעתי האישית, אל תתחיל לעקוף חסימות במקום העבודה שלך. זה דבר אחד לגלוש שלא למטרות עבודה בזמן שאתה עובד (אני לא מכיר מישהו שלא עושה את זה), אבל זה דבר אחר לגמרי לעקוף את מה שהמעביד שלך חושב לנכון שהוא לא תוכן שאתה צריך לגשת עליו בזמן העבודה. חוצמזה שזה יכול לחשוף אותך לפיטורין (במקרים מסויים מידית וללא פיצויים), את המעביד שלך לבעיות משפטיות ואת הרשת המשרדית/מחשב העבודה לתוכנות זדוניות ופריצות אבטחה.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים