פורסם 2009 במאי 816 שנים אהלן חבר'ה,אתמול התקנתי וינדוס 7....והיה לי דיסק D ששם כאילו כל הקבצים שלי היו...ובC עצמו היה לי את הוינדוס...והתקנתי את הינדוס וכל מה שהיה בD אצלי נשמר...ועכשיו בD היו תמונות של אבא שלי שבכלל לא ידעתי על קיומן...כי ידעתי שבD יש לי רק משחקים ותוכנות...אז עשיתי FORMAT לדיסק D ומחקתי הכל...יש איזה תוכנה לגיבוי כונן D?תודה רבה אני צריך את זה כמה שיותר מהר....
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא הבנתי, אתה רוצה לגבות את הכונן המפורמט (?!) או לשחזר קבצים שמחקת?אם אתה רוצה לשחזר קבצים הינה מאמר שיעניין אותך:http://www.tech-pro.net/how-to-recover-deleted-files.htmlבהצלחה
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר ^אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי מהכונן D שלי...פשוט כמו מפגר עשיתי לו קליק שני על כונן D ואז עשיתי לו QUICK FORMATוהוא מחק את כל מה שהיה בדיסק D.....יש לך איזה תוכנה פשוט שאפשר לעשות את זה? כי אני לא ממש מבין אנגלית,תודה רבה!
פורסם 2009 במאי 816 שנים מחבר וואי למישהו יש סריאל לתוכנה? אני בידיוק באתי לשחזר והוא מצריך אותו בSERIAL!
פורסם 2009 במאי 816 שנים כל מה שקשור לווארז נמחק.נא לקרוא את חוקי הפורום.פותח הדיון, נא לעדכן את הכותרת כדי שיהי מובן על מה אתה באמת מדבר כמו למשל"שיחזור קבצים אחרי ביצוע פורמט מלא/מהיר למחיצה[תבחר את הנכון]" אחרת הדיון ינעל.הדיון מועבר לפורום תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.