עבור לתוכן

ארוחת ערב רומנטית?

Featured Replies

פורסם

שמיכת פרגיות.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לא ברור?!?!?!?

אני,פרגית על מקל ונרגילה,עטופים בשמיכה! מה הלך שם,מילים לא יוכלו לתאר..

::)

פורסם

לפחות הוא לא היתקמצן .

מוסיקה טובה

אור נעים

( כמובן אם זה על המרפסת אל תיתן ליתושות לבעס לך את האוירה , קנה כמה נרות שמבריחים את היתושים ו / או מכשיר דוחה יתושים אחר לבחירתך ולתקציבך )

דקורציה מעניינת כמו מפה ועוד כיד הדימיון ( ניתן לפזר עלי כותרת של פרחים על השולחן ) כמו כן בסביבה של השולחן עציץ פיסלון וכו' הבנת את הרעיון , תשלוט על החלל שאתה מקצה ל"ארוע" .

לתפריט הייתי ממליץ על סלט ירוק גדול ( פשוט זה מצויין ) אתם יכולים להכין ביחד ( לחתוך סוגיי ירוקים / חסה ולהוסיף מה שיש ומה שאתם אוהבים דרסינג בסיסי של שמן זית טוב / לימון וכו' ) בקבוק יין טוב , תפתח אותו כשהיא באה שהוא ינשום עד האוכל , אפשר לגנוב כוס או שניים אני נהנה כאשר הוא משתנה תוך כדי שתיה , למנה עיקרית הייתי ממליץ על שני סטייקים הגונים - שאל בקצביה , גם להכנה מהרה וגם קל למדיי על מערכת העיכול אם לא מצרפים פחמימות ויחד עם הסלט . כמובן לא לשכוח מנה מקדימה קטנה שאפשר להכין משהו בסגנון פרוסות עדגבניה עם שומר או שום מלח גס ופלפל שחור ומעל מעט שמן זית טוב .

קל מהיר ומשאיר זמן ופנאי להיתיחס לבת זוג ולא ל"קרב סכינים ".

פורסם

חחחח... uppermc תרגע... כולם הבינו אבל היה כיף לצחוק על זה...

פורסם

אני מבין שהעיניים המתגלגלות לא הצליחו להסגיר את זה שגם אני צוחק...

פורסם

כן הסגירו, פשוט לא כולם יודעים לקרוא.

פורסם

למה שלא תיקח אותה לאיזה מסעדה ליד הים?

זה תמיד עובד

פורסם

כי הוא רוצה ...

מיד אחרי האוכל .

פורסם

המלצה על יין טוב ולא יקר (26 שקל כשמצאתי כבר בפחות): King David מוסקט לבן מתוק של כרמל מזרחי. יין מעולה לקינוח.

עכשיו אני הולך לקרוא מה הלך פה - הגבתי בלי לקרוא את הדיון.

עכשיו אחרי קריאת הדיון - גם אני ממליץ בלב שלם לא לאכול כבד אם מתוכנן לסיים את הלילה על השטיח. המלצה של דריה במקור.

פורסם

כי הוא רוצה ...

מיד אחרי האוכל .

תמיד יש את החוף :cool2:

פורסם

החול אולי נעים בהתחלה , אבל אחרי זה מתחיל להיכנס לכל מיני מקומות שהוא לא מיועד להם ובכלל אחרי זה להתחיל להיתגרד כי נשאר חול בתחתונים ( זה למי שהולך עם תחתונים ) :evil_laughterperple:

פורסם

החול אולי נעים בהתחלה , אבל אחרי זה מתחיל להיכנס לכל מיני מקומות שהוא לא מיועד להם ובכלל אחרי זה להתחיל להיתגרד כי נשאר חול בתחתונים ( זה למי שהולך עם תחתונים ) :evil_laughterperple:

חחחחחחח ואי הרגתה אותי עכשיו !! roflmao

:lol:

הולך לחתימה !

פורסם
  • מחבר

חחח דיון משעשע.

תודה על העצות. הערב היה הצלחה מסחררת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים