עבור לתוכן

ארוחת ערב רומנטית?

Featured Replies

פורסם

משהו פשוט יחסית לחברה במרפסת שלי על מפה כמה נרות מסביב. מה להגיש?

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקבוק יין ע"פ טעמכם האישי. הייתי מציע סלט גדול (מצע עלי חסה ועלי בייבי, פרוסות מלפפון אלכסוניות, חצאי עגבניות שרי כבסיס, לשידרוג הסלט מוסיפים פרודוקטים ע"פ טעם אישי, גבינה :פטה/בולגרית/חלומי מטוגנת, פירות:תפוח,אגס,אפרסק, מיוחדים: שערות בטטה מטוגנת, דבלות מוקפצות בשמן זית יחד עם אגוזי מלך. הסלט יוגש לצד פסטה ברוטב טיפה מושקע (שמנת פסטו,שמנת פטריות, עגבניות עם נגיעה פיקנטית).

הצעה נוספת היא להגיש מגוון סוגי גבינות קשות (בולגרית,פטה, צפתית וכו') ורכות (גבינת שמנת, לבנה וכו' ) לצד בקבוק יין ולחם כפרי (ממאפייה או מסעדה) טוב שמוגש חם.

חשבת על כיוון אחר?

פורסם

ספגטי ברוטב שמנת פטריות? D:

תמצא ידידה שמבינה באוכל

פורסם

אם אתה מתכנן שיקרה משהו אחרי ה"ארוחה" אז תעשה מצווה ותוותר על הארוחה.. תביא כמה גבינות טובות (כאלה עם עובש שעולות 200 שקל לקילו) ובקבוק יין, אפילו שניים. לא כיף לעשות כיף על בטן מלאה.. ואולי עדיף לוותר על הנרות.. שיכורים וחרמ*ים + אש נשמע לי לא כל כך בטיחותי..

פורסם

אם אתה מתכנן שיקרה משהו אחרי ה"ארוחה" אז תעשה מצווה ותוותר על הארוחה.. תביא כמה גבינות טובות (כאלה עם עובש שעולות 200 שקל לקילו) ובקבוק יין, אפילו שניים. לא כיף לעשות כיף על בטן מלאה.. ואולי עדיף לוותר על הנרות.. שיכורים וחרמ*ים + אש נשמע לי לא כל כך בטיחותי..

את מבינה ש...קצת נסחפת?

אני בכלל לא מבין איך יש בנות בפורום הזה.

נראה לי שזה בסה"כ בנים נשיים במיוחד.

פורסם

את מבינה ש...קצת נסחפת?

תועיל להסביר את עצמך?

אני בכלל לא מבין איך יש בנות בפורום הזה.

נראה לי שזה בסה"כ בנים נשיים במיוחד.

תועיל להסביר את עצמך?

פורסם
  • מחבר

רכשתי גבינות מסריחות שמריחות בסדר.

קצת לחמים בעדן ופחית שמפנייה. יש כזה דבר! וזה ממש טעים! גגלו:ריץ' פרוסקו

פורסם

בעקרון אל תכין יותר מידי אוכל, משו קטן וסמלי כזה.

פורסם

איזה קטן וסימלי? בארוחת ערב הרומנטית שאני ארגנתי היה פסטה ברוטב עגבניות ופטריות (משהו לפנים), פרגיות, סלט טונה, ויין לבן.

וזו הייתה חתיכת ארוחה.

אז אם חברה שלך היא מהביישניות האלה שאוכלות רק סלט- קנה לה גבינת פטה או שטויות כאלה.

אם חברה שלך היא אישה אמיתית- בשל ככל יכולתך( דיסקליימר- חברה שלי לא שמנה)!

פורסם

איזה קטן וסימלי? בארוחת ערב הרומנטית שאני ארגנתי היה פסטה ברוטב עגבניות ופטריות (משהו לפנים), פרגיות, סלט טונה, ויין לבן.

וזו הייתה חתיכת ארוחה.

אז אם חברה שלך היא מהביישניות האלה שאוכלות רק סלט- קנה לה גבינת פטה או שטויות כאלה.

אם חברה שלך היא אישה אמיתית- בשל ככל יכולתך( דיסקליימר- חברה שלי לא שמנה)!

:xyxthumbs:

פורסם

טוב לא'דע, בשביל חברה שלי ספגטי ברוטב שמנת פטריות וכמה דברים קטנים היה מעל ומעבר

פורסם
  • מחבר

כמו שאופל ציינה קצת קשה לעשות ספורט על בטן מלאה.

פורסם

תכין אל תתבייש..עדיף שישאר עודף מאשר שיחסר..מה שישאר תוכלו לאכול בבוקר.

..אני מזכיר לעצמי את לילות הנעורים שלי..חמש בבוקר,עטופים בשמיכה,נרגילה ופרגיות..אחח..תענוג.

פורסם

תכין אל תתבייש..עדיף שישאר עודף מאשר שיחסר..מה שישאר תוכלו לאכול בבוקר.

..אני מזכיר לעצמי את לילות הנעורים שלי..חמש בבוקר,עטופים בשמיכה,נרגילה ופרגיות..אחח..תענוג.

:hizuk: :goodposting:

רק בלי הנרגילה.

פורסם

היתם עטופים בשמיכה, בנרגילה ובפרגיות? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים