עבור לתוכן

ps3 vs xbox360 (הפעם בצורה קצת שונה, יותר התיחסות לרשת המולטי)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, המחשב שלי התיישן ולמען האמת נמאס לי לשדרג, וגם בא לי לשים איזה קונסולה בסלון כדי לשחק עם כמה חברים במקביל.

אז ככה, מעבר למשחק עם החברים במקביל, מאד חשוב לי העניין של המולטי פלייר, שמעתי הרבה תלונות של אנשים על ה psn בקטע של לאגים וניתוקים...

רציתי לדעת עד כמה זה נכון ושונה מהlive של האקס בוקס...התוכן שיש שם לא הכי מעניין אותי , יותר בקטע של שרתים זמינים ...

עוד שאלה היא בקשר לכמות השחקנים, ל ps3 יש הרבה שרתי משחק ריקים בניגוד ל 360xbox?

תודה רבה על העזרה

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השרתים בימינו לא רעים בכלל.

בעיות ניתוקים וכו יש בגלל ספקיות גרועות או קינפוגים גרועים (לדוגמא - להשתמש בWIFI מוצפן ולמרחק גדול = רעיון רע, להשתמש בכבל ETHERNET - יעבוד מצוין).

בחלק מהמשחקים השרתים של הXBOX עדיין טובים יותר , השאלה אם זה שווה לך עוד 50 דולר לשנה? (בניגוד לPS3 - המולטי בXBOX הוא בתשלום בלבד).

מה שכן קורא בPS3 עדיין ופחות בXBOX הוא עומס ראשוני מטורף ביום יציאת המשחק.

לגבי שחקנים - אף פעם לא היתה לי בעיה למצא , לא במשחקים אירופאים ולא באמריקאים (בPS3 יש לך אופציה לבחור איזה אזור לפי מאיפה קנית את המשחק, בXBOX - לפי איזור הקונסולה - כי היא לא REGION FREE)

בכ"א , לטעמי - עדיין רוב החוויה היא חברים בסלון ולא לשחק באינטרנט.

(אבל אני גם ככה לא חובב גדול של אונליין)

ליביו

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הכל לטובת הפלייסטיישן לדרישות שלי כרגע.... חוץ מהעניין של המשחקים (המחירים לעומת ה"חינמים" של האקס בוקס)...

אגב תודה רבה על התגובה המהירה בשעה מאוחרת :)

פורסם

בשימחה.

שים לב שאם אתה משתמש ב"חינמים" אתה גם עלול לקבל BAN לקונסולה משירות הLIVE ואז לא תוכל לשחק בכלל אונליין, גם עם משחקים חוקיים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

מה הסיכויים לזה?

ברסמי יש לי שני חברים עם אקסבוקס 360 כבר שנה וחצי שלא מקבלים באן.

לפי מה זה?

פורסם

מזל וגם כי MS נוטה לאגור את הבאנים ואז לחלק במכה, כדי לצמצם את התגובה. בדרך כלל ליד כל עידכון גדול יש גם גל באנים. כדי לא לדרדר עוד את הדיון לכיוון הזה, זו התשובה הסופית ואני מבקש לא לדון בזה יותר.

כשאתה מתכוון למולטי, אתה חושב על כיוון תחרותי ארוך טווח סטייל אנריל או המולטי הנפרד שיוצא לכל משחק? בנקודה הזו ה360 מוביל בהרבה עם היילו וגירס אוף וור. יתכן שקילזון 2 יתפתח בכיוון דומה אבל כרגע אין לפס3 מולטי תחרותי דומה. אם אתה חושב על מולטי קזואלי, אז כנראה שהפס3 יתאים לך יותר, גם כי אין תשלום שנתי וגם כי המולטי של משחקים כאלה הוא בעיקר סביב יציאת המשחק- פחות שחקנים "רציניים"

פורסם
  • מחבר

א. קיבלתי תשובה מספיקה בנושא ואני לא נכנס לזה יותר, תודה אגב על ה"טעימה" בנושא זה עזר...

ב. בנוגע למולטי, אני מתכוון מולטי של שחקנים שדבקים במשחק, לא שהוא יוצא וחודש אחרי זה אין שחקנים, אגב אני אישית לא טיפוס של משחקים כמו halo או unreal , קילזון נראה לי נחמד ולא יותר ....לא משהו שאני אתעמק בו יותר מדי , לא אוהב מדע בדיוני בכלל... ככה שהכותרים הבלעדיים של הקונסולות לא הכי קורצים לי.

עדין התשובה לא חד משמעית אני כבר כמה ימים עם כסף ביד רוצה לעלות לת"א להביא את אחת הקונסולות

ואני שובר את הראש...(לא בעד כמובן שזה יתפתח לדיון vs כי כבר הבנתי את הרוב, באמת שעכשיו הקטע הוא יותר של המולטי)

פורסם

דברים כמו קלאנים קהילות וכו יחסית יותר מפותחים ב360, אבל מעבר לבלעדיים אני לא ממש יודע עד כמה ואיך זה מתבטא

פורסם
  • מחבר

1.רוב המשחקים שאני אשחק הם משחקי פעולה (לא מדע בדיוני כמו שהזכרתי) ספורט כמו פרו אבולושן...mx vs atv החדש (אני יודע שהוא סתם ביחס אבל אני ממש אוהב אותו)...

2.עוד משהו ממש חשוב שהבנתי זה שבגלל המפרט ה ps3 יחזיק לטווח היותר ארוך...

3.עוד שאלה קטנה היא האם ה psn ממשיך להתפתח? כאילו הבנתי שהוא כרגע לא מושלם כמו ה xbl אבל שואפים לשם? עושים משהו בנידון? או שלא מתיימרים בכלל? (שוב אני לא מדבר על התוכן מבחינת הורדות סרטים ומשחקים, מדבר על שרתים טובים יותר , מיינטיינס מבחינת לדאוג לשחקני הרשת)

פורסם

קשה להעריך מה יהיה מחזור החיים של הקונסולות. בסיבוב הקודם האקסבוקס היה חזק משמעותית מהפס2, זה לא ממש תרם לאריכות החיים שלו ואפילו בקושי לאיכות הגרפית של המשחקים שלו.

מן הסתם הPSN ממשיך להתפתח, בדיוק כמו ה XBL, שני הצדדים נותנים הכל בקרב הזה

פורסם

קונסולה למשחקיי רשת? ברור XBOX360!

כל עניין הMULTIPLAYER הרבה יותר מפותח שמה ואני מדבר מניסיון של שנה וחצי שיש לי LIVE.

יש לי גם חבר שיש לו PS3 וזה פשוט....זה פשוט לא זה. זה שומם,זה ריק,זה דיי חסר תוכן,זה לא הולך כמו הXBOX LIVE.

אומנם הLIVE עולה לך 200 שקל ל13 חודשים אבל זה שווה כל אגורה,וזה גם כמעט כלום כסף..

פורסם
  • מחבר

280 ליתר דיוק (זה כבר כמעט 300)

אפשר לשאול מה אתה משחק בלייב?

פורסם

איך הגעת ל280? זה עולה 50 דולר לשנה. מה גם שכל שנה עד עכשיו הייתה חבילה מפתה מעניינת. בהתחלה היה את החבילה עם המצלמה, שנה לייב מצלמה ועוד כמה משחקים חביבים ב80 דולר. שנה אחרי זה היה את PGR4 מקלדת שמתחברת לשלט ושנה לייב גם ב80 דולר.

פורסם
  • מחבר

יש דרך להוסיף את זה אוטומטית מהקונסולה?

כי לקנות את זה בארץ לפי מה שראיתי בכמה חנויות בארץ זה בין 270-290

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים