עבור לתוכן

שירות גרוע של מייקרוסופט

Featured Replies

פורסם

אז זה הסיפור:

יש לי תקלה במחשב ואני התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של מייקרוסופט. נתחיל בזה שמי שלא יודע, הנהלים לגבי עזרה טלפונית הם כדלהלן:

אפשר להתקשר אליהם פעם אחת לגבי תקלה טכנית, ומאותה פעם אפשר עד 90 יום להתקשר כמה שרוצים ויעזרו לך טלפונית. אחרי 90 יום אין עזרה טלפונית רק נציג טכני דרך הצ'אט .

זה מעצבן שאתה קונה מחברה גדולה כמו מייקרוסופט ואתה מצפה לקבל שירות תמיכה טלפוני רגיל כמו כל חברה נורמלית.

מה דעתכם?

פורסם

שירות עולה כסף.

פורסם

לא יודע איך העסק מתנהל במיקרוסופט, אך ב-HP לדוגמא, יש תמיכה חינם עבור מוצרים שלהם ללא הגבלות כלשהן שנתקלתי בהן.

פורסם

הניסיון שלי עם 2 החברות (HP ומייקרוסופט) חיובי מאוד, אבל עם מייקרוסופט זה היה לפני די הרבה זמן (אקטיבציה טלפונית של מערכת הפעלה שלא הסכימה לעשות אקטיבציה דרך האינטרנט. זה היה בשישי בערב, וההשירות היה מהיר מאוד. עם HP הניסיון שלי הוא בתמיכה העולמית, מיילים נענו תוך שניות ויש להם תמיכה לייב ע"י צ'אט שזה גם נחמד מאוד).

פורסם

HP - שירות מעולה עם תמיכה מצויינת, יהיו אתך גם 3 שעות על הקו עד שיפתרו לך את התקלה.

אגב, האתר המזעזע ביותר מבחינת שיטוט ומציאת מענה/תמיכה/הסבר/דרייבר זה האתר שלהם, פשוט קטסטרופה!.

מיקוסופט - שירות מהיר, מענה מהיר אבל תשובות שונות ומשונות לשאלות, לא תמיד הם יודעים מה אתה רוצה ולשאלות קצת יותר מתוחכמות אתה מועבר לתומך בכיר, סה"כ סבירואני לא מצפה שבכל שאלה יענה לך מהנדס...

אם על האתר של HP אמרתי קטסטרופה..אז הוא גן-עדן לעומת האתר של מיקרוסופט שלדעתי האתר הגרוע בעולם! לחפש ולמצוא שם משהו גובל בסיכוי שלך לזכות בלוטו כאשר כל העולם באותו יום מילא לוטו...

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה מהאתר של מיקרוזיפט, ממש אין בעיה למצוא שם משהו אם יודעים לחפש.

פורסם

יש להם כנראה מגמה שיעודה השתכללות כהתאמה לאורח חיינו העדכני

שיחת טלפון זה כבר לא אטרקטיבי כשיש וידאו צ'ט

אבל בלי שום קשר ברגע שאתה מגיע לאחיזה של נפח כלכך גדול מהשוק

הדגשים על יחס לקוחות ושביעות רצונם מתחילים אט אט להעלם

חומר למחשבה...

פורסם

זה מוזר....אצלי כבר עברו יותר מ90 יום מהשיחה האחרונה והם עדיין נותנים לי תמיכה טכנית דרך הטלפון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים