פורסם 2003 באוגוסט 1022 שנים קראתי פה שאפשר להפעיל ספק אם מקצרים את החוט הירוק עם השחורבדקתי את העניין וזה עובדאבל יש תופעה מוזרהובדקתי את זה על 3 ספקים טוביםהמאוורר של הספק מסתובב לאט מאוד ובקושי מוציא אוירדבר כזה יכול לשרוף את הספק בסוף אם עובדים איתו בשיטה הזאתמישהו עובד עם ספק נוסף כמו שתיארתי ונתקל בזהאו מישהו יודע מה הבעיה או שזאת לא בעיה בכלל ואפשר לעבוד עם זה ככה?
פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים יש ספקים שתמיד המאוורר שלהם מסתובב די לאט, אתה בטוח שהוא מסתובב יותר לאט מאשר במצב פעולה נורמלי ?יכול גם להיות שהמאוורר מבוקר טמפ' ופשוט אין עומס משמעותי על הספק אז הוא לא מאיץ אותו.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר לא חשבתי על העניין של המאוורר עם השליטה אבל זה נראה לי מוזרכי בד"כ איך שמפעילים ספקהמאוורר שלו מופעל על הכי חזקולספקים יש מאווררים חזקים ולא פועלים כמו שראיתי...
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים יש לי ספק ישן של 250W מימי הP2 כנראה (מה לעשות מצאתי אותו אצל חבר בצד)אין לו את החיבורים החדשים רק את הלוח אם הרגיל, מולקס ופלופי.אז אני אמור רק לחבר לחשמל ולקצר בין החוט הירוק וחוט שחור כלשהוא? (הרי כולם GROUND)או מה?מצטער על ההקפצה של הת'ראדאני מתכוון לעשות ממנו ספק ניסויים
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אז אני אמור רק לחבר לחשמל ולקצר בין החוט הירוק וחוט שחור כלשהוא? (הרי כולם GROUND)או מה?כן אבל לא הייתי סומך על הצבע. זה אמור להיות הפין הרביעייש לפעמים בחוברות של הלוח אם תרשים שאומר בדיור איזה פין זה.בקשר למהירות של המאוורר יש לי גם ספק שעובד בלי חיבור ללוח אם והוא מסתובב רגיל.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=64261.msg559788;topicseen#msg559788
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.