פורסם 2009 במאי 716 שנים האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
פורסם 2009 במאי 716 שנים חשבון ב-PAYPAL מצריך כרטיס אשראי, לגבי GODADDY אין לי מושג אבל עדיף שיהיה לך כרטיס אשראי מאשר לשלם בהעברה בנקאית או דרך Western Union.
פורסם 2009 במאי 716 שנים מחבר חשבון ב-PAYPAL מצריך כרטיס אשראי, לגבי GODADDY אין לי מושג אבל עדיף שיהיה לך כרטיס אשראי מאשר לשלם בהעברה בנקאית או דרך Western Union.לא הבנתי אותי, שאלתי אם צריך כ.אשראי בין לאומי ולא סתם כ.אשראיהאם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?אפשר לראות את זה כתוב איפו שהוא?
פורסם 2009 במאי 716 שנים פייפל זה הכרטיס אשראי הבינלאומי שלך חבוב. אתה לא צריך שום דבר אחר חוץ מפייפל טעון בכרטיס אשראי (VISA)
פורסם 2009 במאי 716 שנים מחבר פייפל זה הכרטיס אשראי הבינלאומי שלך חבוב. אתה לא צריך שום דבר אחר חוץ מפייפל טעון בכרטיס אשראי (VISA) אני ישאל שוב איפו אני יכול לראות את זה כתוב? כ.אשראי חייל ויזה מתאים אם כן איפו אני יכול לראות את זה כתוב?
פורסם 2009 במאי 716 שנים שים לב שלא כל אתר מקבל פאייפאל... תבדוק את זה קודם.כדי להרשם לpaypal לא צריך כרטיס בין לאומי ובאמצעות חשבון בפאייפאל אפשר לשלם בכל אתר שמקבל תשלומים מפאייפאל.
פורסם 2009 במאי 716 שנים למה אתה כל כך רוצה לראות את זה כתוב? תנסה ותראה שזה עובד. כן גם עם ויזה חייל ישראלי לא בנלאומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.