עבור לתוכן

Duke Nukem Forever - הסוף?

Featured Replies

• תגובות 110
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הצדק הוא 100% עם T2.

פורסם

אתה צוחק?אתה מתבדח איתי?אתה בקטע סטאנדאפ?

מדובר בחברת "הפצה" שלא קובעת דדליינים ולא נותנת כסף בזמן העבודה על הפרוייקט (רק כסף אחרי שזה גמור)

חברת "הפצה" שלא תומכת בחברה המפתחת שבכסף שהיא קנתה את הזכויות מחברת ההפצה הקודמת היא לא השתמשה בו כדי להמשיך את הפיתוח

חברת "הפצה" שלא הביאה שקל גם שלא ביקשו וגם שביקשו ואז מתלוננת שהם "ברחו" מההתחייבות שלהם

חברת "הפצה" שלמרות שלא נתנה להם אגורה, מנסה להחליט החלטות בקשר להליך הפיתוח

פורסם

קקות, מה יש לומר? אנשים מגיעים לרמות מטורפות של השקעה ואז התודה שהם מקבלים זה איפה הכסף יא מנייק?

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=bBYTHr4fMGg

אחד מהמפתחים הדליף דמו של גיימפליי מהמשחק להדגמה ליכולת האנימציה שלו , כמה חבל שהמשחק לא יראה לעולם אור יום :(

פורסם

באמת חבל , נראה כמו משחק מלא בפוטנציאל , בוסים ענקיים כמו ב serious sam ...

פורסם

אולי באמת זה עדיף שיעבור לחברה אחרת, גם ככה החברה השניה עשתה מהמשחק הזה צחוק שכל פעם דחתה אותו, זה רק הראה שהיא לא השקיעה בו וזה לא עניין אותה

אולי חברה אחרת תעשה את זה טוב יותר.

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הטראק שברקע בטריילר שפרסמו פה? אני מניח ששחרו אותו בחינם..

אם לא אז מי שיודע שיגיד מי ביצע ו/או איך קוראים לקטע הספציפי הזה.

שיהיה ברור - אני לא מחפש את המוזיקה המקורית שהייתה ב duke 3d, אלא את הגרסה שנשמעת בטריילר.

פורסם

הקטע המקורי הוא בכלל מהטריילר של המשחק מ 1998 (על המנוע של קוויק2) לא נראה לי ששוחררה גרסה נפרדת של סאונד בלבד , אבל יש גרסה שביצעו בזמנו megadeath שהיא אפילו יותר יפה , תריץ חיפוש בגוגל

תיקון:

מצאתי :

אבל הוידאו לא קשור למוזיקה נראה לי

עוד גרסה :

http://www.youtube.com/watch?v=D26ZIEjNRgc&feature=related

פורסם

תודה, הגרסה של megadeth היא מה שאני מחפש :).

פורסם

מצטער ליפול ככה באמצע התרד, אבל זה חצי קשור... מישהו יודע אם יש איך לשחק את ה DUKE המקורי באינטרנט? (בלי להכניס את ה IP של חברים שלך, אלא עם תוכנה כמו ALL SEEING EYE או משהו כזה?)

פורסם

אל תשכח שזו רק הצגת יכולת אנימציה שאחד המפתחים שפוטר הפיץ באינטרנט כדי לקדם את עצמו.

פורסם

מי שאומר שהסרטון הזה לא מרשים פשוט לא מבין את הפרנצ'ייז ואת הסיבה שהוא הפך לכל כך מפורסם..שמדברים עליו גם אחרי 14 שנה מאז המשחק האמיתי האחרון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים