פורסם 2009 במאי 616 שנים משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין
פורסם 2009 במאי 616 שנים אם מישהו היה יכול לעזור לך זה היה אני, מחר יש לי מגן בתנ"ך ;D אבל חבל שלא למדתי... בעצם חכה, אני הולך עכשיו ללמוד שיר השירים, אני אחזור אליך עוד חצי שעה עם איזה משפט אירוטי
פורסם 2009 במאי 616 שנים ד,א ה?נ??ך? י?פ?ה ר?ע?י?ת?י, ה?נ??ך? י?פ?ה--ע?ינ?י?ך? יו?נ?ים, מ?ב??ע?ד ל?צ?מ??ת?ך?; ש??ע?ר?ך? כ??ע?ד?ר ה?ע?ז??ים, ש??ג??ל?ש?ו? מ?ה?ר ג??ל?ע?ד. ד,ב ש??נ??י?ך? כ??ע?ד?ר ה?ק??צו?בו?ת, ש??ע?לו? מ?ן-ה?ר?ח?צ?ה: ש??כ??ל??ם, מ?ת?א?ימו?ת, ו?ש??כ??ל?ה, א?ין ב??ה?ם. ד,ג כ??חו?ט ה?ש???נ?י ש??פ?תו?ת?י?ך?, ו?מ?ד?ב??ר?ך? נ?או?ה; כ??פ?ל?ח ה?ר?מ?ו?ן ר?ק??ת?ך?, מ?ב??ע?ד ל?צ?מ??ת?ך?. ד,ד כ??מ?ג?ד??ל ד??ו?יד צ?ו??אר?ך?, ב??נו?י ל?ת?ל?פ??י?ו?ת; א?ל?ף ה?מ??ג?ן ת??לו?י ע?ל?יו, כ??ל ש??ל?ט?י ה?ג??ב??ר?ים. ד,ה ש??נ?י ש??ד?י?ך? כ??ש??נ?י ע?פ?ר?ים, ת??או?מ?י צ?ב?י??ה, ה?רו?ע?ים, ב??ש??ו?ש??נ??ים. ד,ו ע?ד ש??י??פו?ח? ה?י?ו?ם, ו?נ?סו? ה?צ??ל?ל?ים--א?ל?ך? ל?י א?ל-ה?ר ה?מ?ו?ר, ו?א?ל-ג??ב?ע?ת ה?ל??בו?נ?ה. ד,ז כ??ל??ך? י?פ?ה ר?ע?י?ת?י, ו?מו?ם א?ין ב??ך?.
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר הפרו ורבו- קצר וקולע מידי D: "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה" זה נלקח מאיפשהו? נשמע לא תנכי במיוחד אוקי מצאתי זה משיר השירים, אולי אקח את זה עכביש, קטע נחמד, אולי אקצר אותו קצת כי הוא חופר מידי ומלא תיאורים דפוקים רציתי לרשום את זה בסוף הברכה משהו קצר ונחמד, היא שונאת תנך אז זה פאנצ' כזה D:
פורסם 2009 במאי 616 שנים זה משיר השירים אני במקרה דתי אז אני מכיר (כמעט) את כל שיר השירים בע"פ, תחפש את זה בגוגל אתה תמצא את זה בידיוק שם.
פורסם 2009 במאי 616 שנים "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה" לכל מי שזה מוכר לו ולא יודע מאיפה - חגיגה בסנוקר
פורסם 2009 במאי 616 שנים כן , כמובן , תמיין לך משהו משם , אם לא תמיד אתה יכול ללכת לכיוון של משוררים , עיבריים או אחרים ולאו דווקא תנ"ך , הפרק שהבאתי לך הוא בכללי היחידי מהתנ"ך שמזקק את הנושא .הינה לך קישור לאתר האהבה - שם תוכל למצא את אשר חפצת ( לך תדע , אולי חברה חדשה - סתם ! )http://www.lovesite.co.il/
פורסם 2009 במאי 716 שנים הינה לך קישור לאתר האהבה - שם תוכל למצא את אשר חפצת ( לך תדע , אולי חברה חדשה - סתם ! )http://www.lovesite.co.il/עכביש? אתה? אהבה?הייתכן? סימן שאלה?ו:ויקי עוזרת
פורסם 2009 במאי 716 שנים חייזר כולה חמישה סימני שאלה ? בחמש מילים ? זה הכל ? אני מצפה לקצת יותר סימני שאלה כאשר באים לדון בי , כן ? ( בבקשה ? ) לא שמעת על עכביש מאוהב ? אם צובטים אותנו , לא נצטוות ? ואם דורכים עלינו לא נימעך ?
פורסם 2009 במאי 716 שנים הפרו ורבו- קצר וקולע מידי D: עכביש, קטע נחמד, אולי אקצר אותו קצת כי הוא חופר מידי ומלא תיאורים דפוקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.