עבור לתוכן

מפרט לOC כבד ומשחקים ב2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, מסך וכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המפרט הסופי...

CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 337.9 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1

Cases : Chieftec Dragon DX-01BDU Front USB/1394 Black Tower (P/S not included) [ ¤ 451.18 ] 1

Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 329.9 ] 1

Subtotal : ¤ 2140.92

את הזיכרון אני יקנה בצ'יפים של TMD אז לא לדאוג, ירדתי ל256MB כי זיכרון תמיד אפשר להוסיף ומארז וספק נשארים לאורך זמן ואת הcomucase אני ממש לא אוהב ובנוסף לזה הצ'יפטק בעל קירור טוב יותר...

זהו הערות אחרונות?

נ.ב...

התקשרתי לPCH ויש להם אך ורק את המעבד בסטפינג KIUHB מה אתם אומרים?

• תגובות 61
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עדיף את מארז האלומיניום שלהם? יותר קטן יותר זול..

Chieftec Aluminium AH-01SL ב-407 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שהוא יקרר פחות טוב, ואני מתכוון לבצע כמה מודים במארז, מה אתה אומר?

פורסם

אני הייתי מעדיף אותו בגלל המשקל.. לקירור תמיד אפשר לדאוג.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של צ'יפטק ולא מצאתי שום זכר למארז בשם הזה, אני חושב שהם התכוונו אל הDH-01 ולא אל הAH-01...

אני חושב שבכל זאת יילך על הDX-01, תודה בכל מקרה...

פורסם

המפרט הסופי...

CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 337.9 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 550.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1

Cases : Chieftec Dragon DX-01BDU Front USB/1394 Black Tower (P/S not included) [ ¤ 451.18 ] 1

Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 329.9 ] 1

Subtotal : ¤ 2140.92

את הזיכרון אני יקנה בצ'יפים של TMD אז לא לדאוג, ירדתי ל256MB כי זיכרון תמיד אפשר להוסיף ומארז וספק נשארים לאורך זמן ואת הcomucase אני ממש לא אוהב ובנוסף לזה הצ'יפטק בעל קירור טוב יותר...

זהו הערות אחרונות?

נ.ב...

התקשרתי לPCH ויש להם אך ורק את המעבד בסטפינג KIUHB מה אתם אומרים?

תחליף קירור לוונטק אירופלו בביקורת שלPCSPOT הוא עבר את הV11

פורסם
  • מחבר

הביקורת אינה נראית אמינה ואני בספק אם זה נכון, אם הייתי יודע בוודאות אם כי הוונטק טוב יותר הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

יכול להיות שאני יחכה לביקורת של biodome על הHeatSinks למעבדי AMD, ורק לאחר מכן אני יקנה את הקירור...

פורסם

NOX תברר טוב ב-PCH בנוגע למעבד כי אני אחרי שיחות עם שלוש פקידים, גיליתי שיש להם עוד JIUHB.. וגם הזמנתי אותו..

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אתמול והם אמרו לי שאין... אני ינסה שוב היום....

יש לך מושג אם מי דיברת?

פורסם

לא, אני לא מכיר שמה שמות..

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה אני יתקשר אליהם עוד הפעם, בכל מקרה תודה על המידע! ;)

פורסם

הביקורת אינה נראית אמינה ואני בספק אם זה נכון, אם הייתי יודע בוודאות אם כי הוונטק טוב יותר הייתי הולך עליו בעיניים עצומות.

יכול להיות שאני יחכה לביקורת של biodome על הHeatSinks למעבדי AMD, ורק לאחר מכן אני יקנה את הקירור...

למה לא אמינה? הוונטק עבר את הV11 קח אותו!

פורסם

Nox תתחדש!!!

אני לא ממש מבין במערכות קירור ככה שאני לא ממש יכול לעזור.

תהנה... 8)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! ;) אני מזמין כנראה ביום ראשון ויכול להיות שאני יקח זכרונות של Samsung אם יהיה אותם אם צ'יפים של Winbond.

פורסם

קח את הוונטק!הוא יותר טוב מהוולקנו 11!לך עליו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים