עבור לתוכן

האם כדאי לי להשקיע במעבד+לוח למדיה סנטר שיריץ עד 720P

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם

אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה.

חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד.

האם אני חושב נכון?

אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ערכתי

אתה יכול לפרט?

פורסם

E5200+G31+4GB RAM

פורסם
  • מחבר

זה יסחוב 1080P?

דרך אגב אני צריך גם יציאת HDMI כך שאני מגיע ל- G41 או ל-73PVM שהם קצת יותר יקרים

יש המלצות אחרות?

פורסם

73PVM-S2H

(:

אתה מתכנן לנגן Seamless bluray?

פורסם
  • מחבר

לא בתקופה הקרובה, כמו שציינתי הטלויזיה שלי היא רק 720P ואין לי כוונה לשדרג אותה

מה עדיף, ה-G41 או ה- 73PVM-S2H?

פורסם

הזול מבניהם.

פורסם

כפי שאמרתי- G31 עם מעבד כמו E5200 יריץ 1080p בצורה חלקה ללא שום בעיה (ניצול מעבד לא גבוה בכלל.)

ה-GeForce 7100 שב-73PVM-S2H הוא ממש מעט טוב יותר אבל הצעתי אותו רק בגלל החיבורים הנוספים שהוא נותן.

תתחדש.

G41 בכלל לא עדיף.

פורסם
  • מחבר

אבל ממה שהבנתי ה- G41 עושה פיענוח בחומרה ל- H264, לא?

פורסם

מה פשר החקירה? ;)

מנסיון E5200+G31+2GB RAM מריץ חלק 1080p.

זה השימוש הכי רציני שלך, אז מה הבעיה כאן לדעתך? אתה מחפש לזרוק עוד כסף על כרטיסים מובנים שיהיו Overkill לשימושים שלך?

במחיר של לוח G41 אתה יכול לקנות HD4350 + לוח זול ולקבל יכולות גראפיות גבוהות יותר משל G45.

פורסם
  • מחבר

אני סתם מנסה להבין על מנת לקבל תמונה כוללת כי בפורומים אחרים טוענים בתוקף שה-E5200 לא סוחב 1080P בלי פיענוח בחומרה.

בכל מקרה תודה, סידרתי לי את המחשבות

פורסם

חבל שהם טוענים דברים בלי שום ביסוס.

איך אני קובע שאין להם ביסוס בלי ששמעתי אותם? כי אני יודע ש-E5200 עושה זאת בקלות עם G31, ואני לא מדבר על "עושה את העבודה", אני מדבר על רץ חלק. קפיצה מנקודה לנקודה בסרטים היא מיידית, הפעלת הסרט כמעט ומיידית (לא שזה משנה, גם עם ה-Q6600 וה-8800GT שלי היא איננה מיידית.) והאיכות אינה שונה מצפייה במחשב שלי שחזק הרבה יותר כביכול.

ולמען הסר הספק, אני לא מדבר על הרבה משחקים בהגדרות של המקודדים, אני מדבר על חיבור רכיבי המערכת, התקנת מערכת הפעלה, התקנת דרייברים לערכת השבבים, התקנת דרייברים ל-GMA3100, התקנת K-Lite Mega Codec Pack. בלי שום תוספות ובלי שום הגדרות והמעבד לא מתאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים