עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

אוקיי, הגדרתי את זה ל 100% :)

עכשיו זה מראה ב TASK MANAGER 100% :xyxthumbs:

ולמי ששאל אם זה מפריע ב FPS לא נראה לי, כי כמו שאלכס אמר כל הקטע זה שהתוכנה לא תפריע לך, ככה שאתה נכנס לשחק היא נותנת לך כמה כוח חישוב שאתה צריך.

• תגובות 891
  • צפיות 251.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב ALEX, הרגת אותי עם השם שלך בקבוצה בפייסבוק...:P (שדגשדג)

חלפינו ,שדגשדג זה אני :lol: ,אלכס המנהל זה Turovsky .

פורסם
  • מחבר

בואנה אתם שרוטים חבל על הזמן :lol:

פורסם

לפני כמה חודשים כשהתעניינתי באתר הזה בעצות ל I7 כולם צחקו עליי..

נקווה שעכשיו אנשים מבינים את היתרון של המחשב המדהים הזה.

הקנייה הכי טובה שעשיתי בחיים

פורסם

בואנה אתם שרוטים חבל על הזמן :lol:

:lol:

אוקי אני נגש לנסות להתקין את התוכנה...

פורסם

טוב הודעת לפרסום במייל.

WCG הוא פרויקט כלל עולמי שמטרתו ליצור כוח חישוב מאסיבי למען מחקרים שונים.

הרעיון הוא שבמקום להשתמש במחשבי על לחישובים מאסיביים, יהיה אפשר לאגד כוח חישוב ממחשבים אישיים רבים מרחבי העולם. קיימים עוד פרויקטים דומים לזה, אבל היחוד בפרויקט זה הוא שהפרויקט לא מיועד למחקר יחיד אלא מאגד בתוכו מחקרים רבים. בנוסף, בשונה מאחרים לפרויקט הזה יש הישגים ממשיים ומוכחים.

כדי להצטרף לפרויק יש להירשם באתר שלו ואחרי ההרשמה להוריד תוכנה קטנה למחשב.התוכנה מוגדרת כך שהיא לא תפריע לשום פעולה אחרת של המחשב, אלא תשתמש רק ביותרת הכוח הלא מנוצל באותו רגע של המעבד.

הפרויקט אמין לחלוטין ואין שום סיבה לחשוש. צריכת החשמל הנוספת שהחישוב יגרום היא שולית לחלוטין (אפשר לעשות חישוב פשוט מאוד).

מידע פשוט ומסוכם בעברית:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0

אתר הבית של הפרויקט:

https://secure.worldcommunitygrid.org/index.jsp

מה דעתכם? טוב? יש משהו לשנות או להוסיף?

פורסם

מצוין ,אפילו קצת ארוך ,מספיק לספר על הפרויקט בשורה וחצי ולהפנות לאתר . :xyxthumbs:

או כן ,בשורה האחרונה תוסיף רווח בין הפרויקט ל0 של הכתובת של האתר .

פורסם

אני בעד -

"כי 3DMARK זה כזה 2001".

פורסם

הכי יעיל אני חושב זה לפנות לאתר YNET ושיכתבו על זה ביקורת כלשהיא.

מידת החשיפה של גולשים לאתר עצומה.

בנוסף, כשאנשים קוראים כתבה/ביקורת באתר YNET הם רואים את האתר כגורם יחסית מוסמך ומקצועי.

פורסם

השאלה היא לאן בידיוק לשלוח?

האימייל האדום לא מתאים (זה לא בידיוק 'מידע בעל ערך חדשותי') ואני לא רואה שום מקום אחר שאפשר להפנות אליו.

הייתה פעם כתבת של ynet שהתסובבה פה (אדר משהו), לדעתי כתבת מחשבים, היא עדיין פה?

בכל מקרה, תמצאו לי מייל שמתאים לשלוח אליו וננסח משהו, לא כדאי לזנוח את הרעיון.

פורסם
  • מחבר

הצוות גדל היום ל68 אנשים :yelclap:

קדימה עוד יומיים לנסות להגיע ל100 איש.

הנתון הכי חשוב הוא POINTS GENERATED. כשרק אני הייתי, זה עמד על 60K יום. אח"כ קפץ ל100K ליום וכרגע עומד על 150K ליום.

כבר עלינו בדירוג הקבוצות הישראליות ממקום 12 למקום ה-11. רואים מה כוחה של קהילה מאוחדת ?

כדי להיות מקום ראשון בישראל עם הזמן ולעבור את הקבוצה במקום הראשון עלינו להגיע לתוצאה של 300K נקודות פר יום.

זה אפשרי. אצלהם פשוט הרוב אוברקלוקרים בצוות ולהרבה יש גם I7 חזקים.

אבל מה שחשוב הוא שהם הגיעו לזה תוך שנה ואנחנו הגענו לחצי מזה ב3 ימים...

פורסם

אחלה רעיון שיווקי להציג את כל הרעיון כתחרות :xyxthumbs:

(אני מתיחס כמובן לשיטת הפעולה של הפרויקט)

פורסם

turovsky ,כדיי לי לרשום את חברים שלי תחת השם שלי (עם הם יסכימו מה שאני חושב שכן ) או לרשום אותם כמישתמשים יחידים ,עד עכשיו הוספתי 3 משתמשים יחידים ,ואני יכול בכללי להביא איזה 7-10 מחשבים משובחים (c2d או qude רובם בo.c ;D) מהחברה ,ואלי יש עוד אופציה דיברתי איתך בפרטי (אבל על זה אני לא רוצה לפתח ציפיות כי זה יקח זמן עם זה יצא לפועל ) .

אגב אני נידהמתי לטובה מהעגלה הישנה שלי (מחשב הזולה ) שהצליחה לעשות 3 תוצאות ל 24 שעות פעולה (למרות שעד עכשיו רק אחת נירשמה :nixweiss:) שזה נחמד ל אטלון בן 4 וחצי שנים,אז חברים לא להיתבייש מי שיש לו מחשב ישן ,תפעילו אותו ותעזרו עולי עוד אתם תגלו הפתעה נעימה :P

עריכה : אגב יש משמעות לכמות הראם במחשב ?(אני משער שכן אבל עד כמה זה קריטי לישום הזה ).

פורסם

כשנעשה שימוש במעבד מרובע ליבות (4 ת'ראדים של חישובים בו-זמנית), התוכנה בולסת בין 600 ל 800 מגה בראם *תיקון* - 300-500. :cool2:

פורסם

אהה אז זה בסדר ,כי המחשב שאני מישתמש בו כרגע לתוכנה הוא חד ליבתי ,ויש בו 512 (יש לי פה עוד שנייה סטיקים של 512 אז זה לא בעייה להוסיף במיקרה הצורך )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים