עבור לתוכן

אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע. מה אתם עושים ? World Community Grid

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שאלו את זה ..

מה עם צריכת חשמל? אם הCPU יהיה במאמץ כל הזמן צריכת החשמל הרי תגדל..אולי זה קטנוני אבל המחשב שלי עובד כמעט תמיד

ככה שזה יהיה משמעותי במידה מסויימת.. השאלה כמה

לנו נעלמו 130 ש"ח מהחשבון חשמל כששני מחשבים בבית הפסיקו להשתמש בזה.

• תגובות 891
  • צפיות 252.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

130 /2 נחתוך ל60 שקל לחודשיים שזה 30 בחודש.. האמת גם 50 לחודשיים זה עדיין מפריע

אני חושב שאם כל אחד יתרום את הכסף הזה למדע ולרפואה התקציב שלהם יתן הרבה יותר..

פורסם
  • מחבר

הרעיון של הפרוייקט הוא לא לתת את הכסף לגוף בודד שלך תדע מה יעשה עם הכסף(נגיד תרומה לאגודת אל-סם/למען הסרטן) , אלא לתרום ל:

א) מגוון קבוצות העוסקות באותו נושא מכיוונים שונים

ב) לא רק פרוייקטים בתחום הרפואה אלא גם בתחומי מדע אחרים (פיתוח זני אורז עמידים/פיתוח תאים סולאריים יעילים הרבה יותר וכו'...).

בכל מקרה, אני מעדיף לתרום לפרוייקט כדי שלא אצטרך ללכת ופיזית לשלם לאף אגודה (אז 30 שקל, שזה קופסת סיגריות וחצי ירדו לי מחשבון החשמל החודש, שטויות) וגם באותם שקלים אני תורם כאמור לעיל למגוון פרוייקטים בתחומים רבים.

אגב . . . כשעשיתי OC ל I7 920 שלי ל4 ג'יגה, צריכת החשמל עלתה בערך ב-100W! אז אולי תשקלו להוריד OC מיותר ובמקום זה להשתתף יותר בפרוייקט.

ככה אני עשיתי. אני לא באמת צריך OC כל הזמן שזולל לי כסף ולא תורם כלום.

פורסם

עם כל הכבוד המעבד שלי הוא לא I7 והOC בהחלט עוזר ומורגש ואני לא מתכוון לפגוע בביצועי המחשב שלי בשביל אף אחד - המחשב הוא קודם כל בשבילי.

הדוגמה עם הסיגריות לא עובדת, אני לא מעשן וככה גם אף אחד במשפחה שלי (קירבה ראשונה)

עם זאת אולי אתן לזה צ'אנס ואפעיל את זה מידי פעם, יומיים שלושה בשבוע...

פורסם

החישוב שעשיתי זה ל100% בכל שנייה במשך כל השבוע וכל החודש כזכור לי.

אם אתה מגדיר את התוכנה לעבוד רק כשאתה לא פעיל על המחשב זה בכלל לא מורגש.

אלכס ערב טוב.

היכן בתוכנה מגדירים מצב כזה?

פורסם
  • מחבר

לחץ על PREFERENCES

250px-WCG_on_BOINC.png

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום אלכס!

הצטרפתי לקבוצה שלך :)

עכשיו...למה יש לי PEAKS ב-CPU USAGE? אני מעדיף שזה יעבוד תמיד בקו ישר על 100% :)

peaks.jpg

פורסם
  • מחבר

קודם כל, כל הכבוד שאתה שותף למאמץ שלנו למען עתיד טוב יותר :xyxthumbs:

שני, אני מניח שהתוכנה רצה אצלך יום ראשון או משהו כזה, נכון ? חכה, תן לה לעבוד אתה תראה שזה מתייצב לאחר שיעברו מספר ימים והיא תקבל פאקטים יותר שלמים ומתאימים לכח העיבוד שלך.

פורסם
  • מחבר

World Community Grid online Lecture Series - FightAIDS@Home

היום ב-22:00 שעון ישראל תהיה הרצאה מקוונת של אחד המדענים בצוות פרוייקט ה FightsAIDS@Home שיעביר מצגת ודו"ח מצב על הפרוייקט.

על המסך תראו מצגת שתלווה בקולו של המדען. ניתן יהיה לשאול שאלות.

לינק לארוע(היכנסו ב-22:00):

https://apps.lotuslive.com/meetings/join?id=4122802

בדקו האם הדפדפן שלכם תומך בטכנולוגיית השידור

https://www.conferenceservers.com/browser?brand=LLENGAGE_EN-US

המכתב המלא:

As you might know, World AIDS Day has been established to draw attention to the HIV/AIDS pandemic. Millions are suffering from this disease.

Since November 2005, World Community Grid has had the great opportunity to support the innovative research underway at The Scripps Research Institute to advance the discovery of drugs which have the potential to treat and perhaps prevent the viruses involved in AIDS. This is the "FightAIDS@Home" that many of you run every day on your laptops and PCs for World Community Grid, helping us make progress against this horrible disease.

For World AIDS Day, we are honored to be hosting a live webcast with Dr. Alex Perryman from The Scripps Research Institute, where he will provide an overview and an update about the FightAIDS@Home project. The webcast will be on December 1, 2010, and it will start at 3:00PM Eastern Standard Time (USA) which is 20:00 Coordinated Universal Time.

The visual on the webcast will be a presentation and the voice will be Dr. Perryman. Time permitting, you will be able to ask questions via a text chat interface and Dr. Perryman will try to answer them.

The webcast will start promptly at 3:00PM Eastern Standard Time (USA) which is 20:00 Coordinated Universal Time. Please join a few minutes early so that you're sure not to miss anything.

Access to the webcast is via this link: https://apps.lotuslive.com/meetings/join?id=4122802

You can check if your computer is ready for the webcast at this link: https://www.conferenceservers.com/browser?brand=LLENGAGE_EN-US

פורסם

תודה רבה ד"ר אלכס ;D

פורסם
  • מחבר

אתם מוזמנים לראות את הערוץ הרשמי של WCG. יש שם הרבה סרטונים שבוודאי יעניינו אתכם.

פורסם
  • מחבר

פורסם הוידאו.

אם מעניין אתכם סטטוס, כיוונים עתידיים שאלות ותשובות אודות הפרוייקט AIDS בתוך WCG, צפייה נעימה:

http://www.youtube.com/user/WCGrid#p/u/1/QfCj_4uoNDQ

פורסם

תגידו, סוף סוף זה עובד לי. :)

אבל הפעם זה עובד לי כל הזמן על 100% נצילות עיבוד ומעלה לי את המעבד לטמפ' לא הגיוניות בעליל.

איך אני משנה את אחוז השימוש במעבד?

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]קורא את העמוד הקודם[/glow]

פורסם

זה מזכיר לי קצת פייסבוק - פתאום אפשר למצוא כל מיני אנשים שמה...כמו שפעם מצאתי את הרופא שיניים שלי !! קטעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים