פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים משום מה תקועה לי שורת המצב: retrieving current status, ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה אבל זה ההודעה לא משתנה, למישהו יש רעיון?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=boinc+retrieving+current+status+message&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר פשוט תשאיר את התוכנה ככה ותעקוב אחרי זה. רוב הבעיות שמתחילות לבד מסתיימות לבד. קרה לי לא פעם שכל מיני בעיות כמו שגיאות או חוסר קבלת עבודות חדושת נראו כמשהו שלא נפתר גם אחרי התקנה מחדש ואז פוף! חזרו לעבוד כאילו כלום לא קרה.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אני דווקא גיליתי שאת רוב הבעיות, ובעיקר בעיות התיקשורת, נפתרות אם עוצרים ומפעילים שוב את הסרוויס.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים יכול להיות שאלו את זה ..מה עם צריכת חשמל? אם הCPU יהיה במאמץ כל הזמן צריכת החשמל הרי תגדל..אולי זה קטנוני אבל המחשב שלי עובד כמעט תמידככה שזה יהיה משמעותי במידה מסויימת.. השאלה כמה
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים ראיתי 75 עמודים אמרתי "אין מצב שאני מוצא משהו" חחבכל מקרה המעבד שלי על OC אז כנראה שצריכת חשמל תהיה גבוה מ95Wעם כמה שזה נשמע כסף קטן אין לי את המותרות האלה כרגע
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר החישוב שעשיתי זה ל100% בכל שנייה במשך כל השבוע וכל החודש כזכור לי.אם אתה מגדיר את התוכנה לעבוד רק כשאתה לא פעיל על המחשב זה בכלל לא מורגש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.