עבור לתוכן

בעיה - דפים נטענים עד האמצע בצורה אקראית, אך ורק באתר ספציפי( שעובד מכל מקום אחר

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט.

עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה.

אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל.

מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL.

זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות בחיבור לקיר, דרך חייגן. בפיירפוקס, ספארי, אופרה, מוזאיק, אקספלורר וכרום. ניסיתי גם PP2P, גם L2TP, את כל הכתובות האפשריות של 012, וזה תמיד קורה.

עכשיו חפרתי קצת, וראיתי משהו על הקשר בין הגדרות MTU לדפים שנטענים חלקית. אז בדקתי את זה - הגדרתי בראוטר MTU בטווחים שונים, מ-576 עד 1400, שזה המקסימום של הראוטר. כל האתרים שבדקתי עובדים תקין בכל הטווח. האתר הבעייתי לא - אבל זה מאד מאד משפיע על הטעינה של האתר. נגיד ב-576 האתר הזה לא עולה בכלל - אני מקבל הודעה מפיירפוקס שהכתובת לא נמצאה. ב-1000, דפים מסויימים עובדים מצוין, ואחרים לא נטענים בכלל. ב-1400 מה שלא עבד ב-1000 פתאום עובד חלק, אבל דברים אחרים נדפקים. בקיצור, זה בהחלט משפיע, אבל לא מצאתי ערך שבו הכל עובד, רחוק מזה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות MTU של הווינדוס עצמו אבל נראה שזה לא משפיע בכלל, רק ההגדרות בראוטר שינו משהו.

האתר הוא www.pardus.at אם זה משנה (אגב, זה משחק דפדפן מאד מעניין לאנשים שאוהבים תכנון אסטרטרגי לטווח ארוך, ולא מחפשים גרפיקה מדהימה וכו' - שווה בדיקה).

מה אני אמור לעשות עם זה?? למישהו יש מושג? מה לבדוק? מה לעשות? אולי אני בכלל צריך לדבר עם ה-admin שלהם והוא יוכל לעזור לי איכשהו??

אני די מיואש, פחות מהמשחק, בעיקר מזה שיש לי בעיה במחשב שאני לא יכול לפתור, וזה משגע אותי.

:nixweiss:

פורסם

לא ברור אם ניסית לעבוד מול המודם ללא הנתב -- אם כן וזה לא עבד חלק אז הרי הבעיה אינה בנתב.

לגבי המחשב -- האם יש לך FIREWALL בתוכנה?

פורסם
  • מחבר

הבעיה אכן קיימת גם בעבודה ישירה מול המודם ללא נתב.

שני 'נתונים' חדשים שאפשר להוסיף:

לקחתי מחשב שעושה לי את הבעיות האלה פה, כמו שהוא (נייד) בלי שום שינוי, לבית של חברים - להם גם יש 012 על הוט, 3 מגה, אבל חיבור קבוע בלי חייגן - אצלם עבד מצוין בלי שום בעיות. כלומר הבעיה היא לא במחשב עצמו.

בנוסף, גיליתי שהבעיה היא תלויית session נגיד - כלומר אם התחברתי לאינטרנט וזה לא עובד טוב - אז ככה זה יהיה עד שאני מתנתק. אם התחברתי וזה עובד טוב, אז ימשיך להיות תקין עד הניתוק.

מה שאומר שאפשר לעקוף את הבעיה - התחברתי הבוקר 7-8 פעמים, כל פעם בדקתי, ראיתי שלא עובד, התנתקתי והתחברתי מחדש עד שזה עבד, ומאז הראוטר מחובר רצוף והכל עובד חלק.

נראה שכל פעם שאני מתחבר אני מנותב לשרת אחר של 012, ואצל חלק מהם קיימת הבעיה, אבל תכלס אין לי באמת מושג...

פורסם

השורה התחתונה היא שהבעיה היא אצל 012. אני יכול לגלות לך בסוד שיש עוד אתרים עם בעיה כזו ב-012. מציע לך להרים טלפון לתמיכה שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים