עבור לתוכן

yesMaxHD וyesOnline והחשבונית בפורמט החדשה של יס ושאר החידושים.

איזה ממיר של יס יותר טוב? 2,085 הצבעות

1. 1. איזה ממיר של יס יותר טוב?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

דיברתי עם חברה שעובדת במחלקת הטכנית של YES והיא הזהירה אותי שלא לקחת (עדיין) את הממיר החדש (yesMaxHD).

מסתבר שיש בו הרבה באגים ומחלקת השיווק החליטו להוציא אותו לפני שהמחלקה הטכנית פתרה את רובן (היא נתנה דוגמאות של EPG שלא מסתנכרן כמו שצריך, הקלטות שלא מתבצעות באופן לא צפוי ותקיעות. הרבה תקיעות).

בעקרון הם אמורים לעדכן את התוכנה מרחוק, אבל זה יקח קצת זמן.

פורסם

נו מה זה השטויות האלה? איך אתם נותנים במה לשיווק המפגר הזה? פה זה לא המקום, לא? זה פורום כללי, אבל לא עד כדי כך כללי... לא עד כדי כך שאיזה פלוץ שעובד ביס יבוא ויינסה למכור לנו את המוצרים שלהם...

פורסם
  • מחבר

נו מה זה השטויות האלה? איך אתם נותנים במה לשיווק המפגר הזה? פה זה לא המקום, לא? זה פורום כללי, אבל לא עד כדי כך כללי... לא עד כדי כך שאיזה פלוץ שעובד ביס יבוא ויינסה למכור לנו את המוצרים שלהם...

כאן בפורום לא באים ומקללים אף אחד אותו בחור כולה לקוח שלהם וממליץ על yesmaxhd כמוצר הוא מעולה וכדאי זה הכל.

וכולם יודעים שיס היא הכי טובה שיש .

אין פה אף -אחד שהוא עובד יס בכלל .

לא מקובלת הדעה שלך בכלל.

לכל אחד יש זכות הביטוי וזכות הדיבור.

אף אחד לא בא למכור לאף אחד כולה ממליץ על yesmaxhd .

פורסם

ב-HOT השידור נתקע אינספור פעמים כל יום, וביס אף לא תקיעה אחת

פורסם

שאני אצטט את ההודעה של הוט כל הזמן ב VOD שלהם??

"יש לנתק את הממיר מהחשמל ולחבר"

ראבק מה אנחנו חיים בסיירה ליאון?

מה זה טוסטר?

פורסם

לי אישית יש הוט .

אבל ממזמן היה לי יס .

וכן הרבה פעמים הייתה תקלה בגלל מזג האוויר .

אבל עכשיו כמעט ואין את זה .

וזה באמת נראה כאילו שאתה מנסה להעביר את כולנו ליס .

או שפשוט זאת פעם ראשונה שהתחברת ליס ואתה מתלהב מזה יותר מידי .

הסיבה היחידה שהתחברתי להוט זה בגלל הVOD כי אני לא יושב כל יום ורואה טלויזיה כמוך .

ועוד משהו , אתה יותר מידי מושפע .

פורסם

אני עברתי לפני חצי שנה ל-yes אחרי שהייתי עם כבלים 15 (!) שנה. אם אני משווה את ה-VOD ל-MAX, אז אני מעדיף את ה-MAX.

לעצור שידור, להקליט שידור, לחזור אחורה - זה פונקציות שאין ב-VOD, שלא לדבר על כל התקלות שיש ב-VOD. כל פעם שאישתי ואני רצינו לראות סרט ב-VOD הייתה בו תקלה ובאיזשהו שלב פשוט התייאשנו.

דרך אגב, גם ב-MAX יש בעיות - הרבה פעמים הוא מקליט תוכנית מהאמצע או לא מקליט בכלל אבל זה כנראה בגלל עומס הזמנות - אישתי מזמינה כל מה שהיא רוצה לראות או\ו נשמע לה מספיק מעניין כדי להשקיע בזה זמן. ככה נתקעתי עם 13 פרקים של פילאטיס\יוגה (אפילו לא פתחה לראות ולא מרשה למחוק) ו16 תוכניות של אהרוני (שהוקלטו בשבוע אחד!).

פורסם

לעצור שידור להקליט ולחזור אחורה , יש את זה גם בהוט .

וגם יש בעיות כמו בקלטה חלקית או מאמצע התוכנית .

פורסם

יס נמצא בחברות הכי מתקדמות בעולם שיש לה טכנולוגיות טובות.

???

I resent that...

פורסם

הוא מתנסח ברמה של ילד בן 14, אני בספק אם הוא עובד ביס.

סתם מישהו מתלהב ...

פורסם

לגבי זה שלא צריך לא יס ולא הוט אתה צודק , אבל לא לגמרי , מה עם ערוצים ותוכניות שלא בהישג יד באינטרנט - לדוגמא הסדרה להציל את גרייס שאין תרגום עדיין לעונה הראשונה (שכבר שודרה ביס) או לשנייה (שלא שודרה) , או כל תוכניות הפריים טיים המטומטמות ? או ערוצי המדע ? בקיצור יס זה נחמד למי שזה רלוונטי כלפיו.

לגבי הפרסומות - התשובה היא שהם רוצים לשדר כמה שפחות חומר בכמה שיותר זמן , פרסומות בין לבין זה אחלה מריחת זמן.

מעבר לכך שאלה יותר מסקרנת - למה בערוצי המדע כל עשר דקות יש פרסומת מעצבנת של 5 דקות של אותו ערוץ , הרי זה לא רק שאנחנו גם ככה הלקוח - אנחנו עוד הצופה ! מה הקטע לשכנע אותי לצפות בערוץ שאני כבר צופה ? רבאאק !

א. אני לא צריך תרגום לסדרות ולסרטים שאני רואה.

ב. מז"א תוכניות פריים טיים?

ג. תוכניות מדע יש לך בכמויות מטורפות גם ברשת, מהערוצים המובילים

בעולם ועוד באיכות HD.

הוא מתנסח ברמה של ילד בן 14, אני בספק אם הוא עובד ביס.

סתם מישהו מתלהב ...

אולי אחד ההורים עובד שם, כל הודעה שלו נוטפת באגרסיה של סוכני מכירות.

פורסם

מה הבעיה בהתנסחות של ילדים בני 14? :-[

פורסם

מה הבעיה בהתנסחות של ילדים בני 14? :-[

הבעיה זה השפה נמוכה ושגיאות הכתיב...

לדעתי זה כן עובד של יס שמתחזה לילד מוגבל כדי שלא יסלקו אותו מהפורום.

- אישתי מזמינה כל מה שהיא רוצה לראות או\ו נשמע לה מספיק מעניין כדי להשקיע בזה זמן. ככה נתקעתי עם 13 פרקים של פילאטיס\יוגה (אפילו לא פתחה לראות ולא מרשה למחוק) ו16 תוכניות של אהרוני (שהוקלטו בשבוע אחד!).

איזה צחוקים, גם אצלי זה אותו הדבר וכבר נגמר לי המקום בדיסק הקשיח :)

ובלי קשר, לי יש יס לאחר שהיה לי הוט, וה-max עדיף על מה שיש ל-hot להציע. הבנתי גם שכלקוחות הוט שואלים לגבי ההוט מגי'ק אז הם מקבלים תשובות מתחמקות, בגלל שגם בהוט יודעים שהמכשיר שלהם מוגבל ומלא בתקלות ולכן לא מתלהבים לשווק אותו.

פורסם

האמת שהוא באמת נשמע כמו נציג מתלהב במיוחד של יס.

האמת שבאמת בתחום הטכנולוגי יס הולכת לכיוונים יפים.

וצפויים דברים מעניינים מאוד בתקופה הקרובה.

אגב, הממיר המקליט של הוט הוא זהה לחלוטין לזה של יס, ההבדל הוא רק בעבודה הטובה שעשו במחלקת הנסדסה של יס.

*גילוי נאות: אני קשור ליס בדרך זו או אחרת.

פורסם

כאן בפורום לא באים ומקללים אף אחד אותו בחור כולה לקוח שלהם וממליץ על yesmaxhd כמוצר הוא מעולה וכדאי זה הכל.

וכולם יודעים שיס היא הכי טובה שיש .

אין פה אף -אחד שהוא עובד יס בכלל .

לא מקובלת הדעה שלך בכלל.

לכל אחד יש זכות הביטוי וזכות הדיבור.

אף אחד לא בא למכור לאף אחד כולה ממליץ על yesmaxhd .

אמרתי שזה לא המקום לפרסום המוצר שאתה והחברה שמעסיקה אותך מנסים למכור. סתם בן אדם יבוא לפורום הזה עם יוזר ניים כמו שלך וייפתח ת'רד על כמה הממיר הזה תותח? או שאתה עובד שם או שסתם יש לך הרבה יותר מדי זמן פנוי... או שסתם אתה מרבה לגלוש ב- FXP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים