פורסם 2009 במאי 516 שנים ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש
פורסם 2009 במאי 516 שנים מקצר את אורך החיים של המעבד, זה טוב. האמת, או שהוא מנסה לדחוף לך בכוונה קירור צד שלישי או שהוא בסך הכל רק איש מכירות. בביוס יש אפשרות להתראה כאשר יש כשל סבסוב המאוור. ואפשר גם לעשות OCעם הקירור סטוק.
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר תודהמה לגבי המשחה ? יש איזו העדפה לשלם כמה שקלים יותר ולקחת את זו של ZALMAN עם המברשת ?
פורסם 2009 במאי 516 שנים אם לא מתוכנן OC אז המשחה שמגיעה על קירור הסטוק (בגרסת BOX) מספיקה לחלוטין.אתה לא צריך מעבר לזה.
פורסם 2009 במאי 516 שנים שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? שטויות!מוכרים שכל קשר בינם לבין מחשבים הוא מקרי בהחלט..קנה אריזת BOX עם אחריות לשלוש שנים.הקירור שמגיע כמו שנאמר מצוין לשימושי IDLE ואפילו יספיק לך ל-OC קל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.