פורסם 2009 במאי 516 שנים שמעו אני כרגע משתמש בוינדוס XP, על כונן C אין לי הרבה מקום ב D פנוי אבל אם יש צורך אני ישיג ת 16 GB + האלואבל השאלה שלי האם אני יכול להתקין 2 מערכות הפעלה, וכשאני מפעיל את המחשב הוא שואל אותי לאיזו מערכת הפעלה להכנס וכול' ?האם זה יאט את המחשב? כי בסה"כ אני לא רוצה ששניהם יפעלו בו זמנית או זה או זה.והאם זה שווה לי כי המחשב יחסית איטי גם ככה אבל בא לי תוינדוס 7 הזה אין אני חייב !!!! מה אתם אומרים ואם שווה לי אז איך עושים 2 וינדוסים והכל? תודה!
פורסם 2009 במאי 516 שנים אתה יכול להתקין וזה ישאל אותך בכל הפעלה למה להיכנס זה לא יאט לך את המחשב רק תדאג להתקין כל וינדוס במחיצה נפרדת
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר אז נראה לי שאני עושה את זה רק יש מדריך מפורט בעברית או משהו למה מעולם לא התקנתי וינדוס אני לא דפוק אני מבין במחשבים וזה נראה מאוד קל כל הפירמוט וזה אבל בכל זאת אין לי את הניסיון וההתנסות בזה ואני מפחד שיקרה משהו מלבד זאת כמה צריך על D מקום פנוי? כי 16 בול ברור שלא , צריך כמה שיותר אז שאני ידע כמה למחוק
פורסם 2009 במאי 816 שנים לא כדאי פחות מ25-30. זה באמת דיי פשוט, כמה הרדיסקים יש לך בתוך המחשב? (לא מחיצות כמו C ו D אלא ממש כוננים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.