עבור לתוכן

איך מאירים במקום שאין חשמל?

Featured Replies

פורסם

מה עם פשוט להצית את השדה ?

פורסם
  • מחבר

^ חשבתי על זה, אבל זה חד פעמי..

למה? זה הפיתרון הכי הגיוני, בטח שיותר הגיוני מ"עששית". אלא אם אתה בקטע של תאורה רומנטית.

כי לא תמיד אנחנו עם אוטו ואף אחד לא רצה לנדב את המצבר שלו.

בנוסף לא תמיד אפשר להגיע עם האוטו למקום ואנחנו מחפשים משהו נייד יותר.

פורסם

שכל אחד ישיג כמה שיותר מנורות חירום נטענות שהוא ישיג, ותביאו אותם

פורסם

2-3 מצברים של מכוניות מחוברים במקבילי ואז לחבר לאיזה פרוזקטור של 12V .. לא חסר כאלו .. היה לי אחד פעם .. עשה שובל של אור עד השמיים

בכל מקרה זה יעבוד לכמה שעות טובות (אפילו ימים)

פורסם

תמיד אתם יכולים לאכול שעועית ליפני כן ולהגיע עם קופסת גפרורים ( זה גם התוכנית האומנותית וגם תאורה )

וברצינות , הרעיון של עששית גז הוא מעולה וזול גם נייד ואור חזק מאוד , אתם יכולים להשתמש גם במנורת לוקס ( נפט ) שצריך מידיי פעם לפמפם אותה ( לנפח , כלומר להעלות את הלחץ הפנימי של המיכל שלה ) את שני המכשירים תוכל למצא בריקושט או בחנות המטייל .

http://www.tundra.co.il/pl_products~23~0~1304.htm

העיניין שלך הוא לקבוע את עוצמת התאורה הדרושה לכם ומה גודל השטח הנדרש להארה כמו כן את עוצמת התאורה ועל פי זה אתה קובע באיזה מכשיר תאורה להשתמש .

אפשר לגשת גם למגרש גורטאות ולרכוש מצבר משומש ולחבר לו נורות של רכב , ומידי פעם להטעין אותו דרך האלטרנטור של הרכבים ( עם כבלים ) אני לא ממש ממליץ על כך , עדיף למשוך חוטים מהמצבר של האוטו , אבל אז אין ממש הבדל בין ההדלקה של הפנסים של הרכב למעט העובדה שזה אור לא נעים כלומר זרקור / אלומה של אור מרוכזת וכניראה אתה צריך אור מפוזר .

לכן ההמלצה שלי היא מנורת הלוקס גז או נפט .

פורסם

יש לנו פרוז'קטור עם מצבר עליו, מאיר כמו לא יודע מה... אבל מספיק רק ל3 שעות ואני לא יודע מאיפה אבא שלי השיג אותו.. תשאל בחנות אולי יש להם משו דומה

פורסם

תקנו מנורות לדים גדולות.

הם לוקחות אפס חשמל ומביאות אור חזק מאוד..אני מניח שבריקושט יהיו כאלה..והם אמורות להיות די זולות.

נשמע יותר פרקטי מעששית נפט..אולי תאספו גחליליות לצנצנת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים