פורסם 2009 במאי 416 שנים זה רושם לי לדווח על השגיאה.לי נראה שזאת בעיית דפדפן ולא בעיה שלהם.צריך להוריד משהו כדי שזה יפעל?
פורסם 2009 במאי 416 שנים אבל לא הגיוני שהבעיה אצלם והיא לא סודרה. לא טענתי שזה אצלהם ,אתה מהר מדי למסקנות שלי. יש מצב שזה התחיל לך אחרי שהתקנת/עדכנת FF לגרסה 3.0.10 ? (ושוב אני לא אומר שזאת הבעיה..רק שואל)
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר כן, חשבתי על כך גם. לאחר העדכון האמת שזה החל כנראה. ב-3.0.9 זה לא קרה עד לאותו עדכון אחרון ל-3.0.10
פורסם 2009 במאי 416 שנים טוב תאמת זה לא ממש עוזר כי אי אפשר ללכת אחורה בזמן.. (או שאפשר ועדיין לא גילו את זה)אתחלת את הדפדפן מחדש אחרי שהתקנת את התוסף שMULTICORE נתן לך , כן ?
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר אכן כן.אפילו הסרתי את זה ולאחר מכן התקנתי בשנית ללא הועיל.ניסיתי גם לבדוק בדפדפן של מקסטון ואפילו ביוטיוב אני לא מצליח לראות.אני חושב שזאת בעיה ADOBE FLASH.אני לא מצליח להתקין גם.
פורסם 2009 במאי 416 שנים יש לך בטח גם (ABP (ad block plus תנסה לעשות לו DISABLE ותבדוק אם עכשיו רואים ?
פורסם 2009 במאי 416 שנים אז עלינו על הבעיה בסופו של דבר. :-*הבעיה הייתה הABP ?אם כן...זה לא אומר שאתה צריך להפסיק להשתמש בו..כנראה בטעות הכנסת לסינון שלו גם את האובייקט של ה"נגן" סרטים תוציא את זה משם ואז זה יסתדר
פורסם 2009 במאי 416 שנים מחבר כן. הכי מצחיק שהתוסף הזה עד לא מזמן לא עשה את עבודתו בכלל. אבל העיקר הכוונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.