עבור לתוכן

איך המעבד Q9550

Featured Replies

פורסם

איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק??

חבר שלי רוצה לקנות אותו

פורסם

הוא טוב אבל אפשר למצוא עדיפים ולחסוך הרבה כסף.

פורסם

יש את הQ6700 שעדיף בהרבה כי הוא אוברקלוקר מצויין וגם במחיר בדיחה של בין850-900 ש"ח. הפרש של 600-700 ש"ח.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

12MB קאש לא עדיפים יותר? דווקא ראיתי תוצאות של OC מאוד יפות על ה-955 ....

פורסם

כמו מה, 3.6GHZ שרבים בקושי גם נוגעים בו?, גם לפי דעתי אם אתה הולך על מרובע אז Q6700 צריכה כרגע להיות הבחירה שלך.

פורסם

תלוי לאיזה מטרה. למשחקים-Q6700.

פורסם

למשחקים במקרה הזה הייתי לוקח E8400\8500, יביא תוצאות טובות יותר

פרטים מלאים בקרוב... *טיזר

פורסם

E8400 יותר טוב למשחקים. (תדר גבוה).

אבל! (כן, יש אבל! :bash:) במרובע ליבות אם תעשה אוברקלוקינג ותגיע ל 3.00GHZ ומעלה

המרובע ליבות העדיף למשחקים הוא בעל התדר הגבוה יותר .

Q9550 במרובעי הליבות הוא בעל תדר גבוה יחסית ועם לוח אם לא מגביל מידי, קל לעשות לו אוברקלוקינג גבוה ולהגיע לתוצאות מרשימות.

מבחינת מחיר עדיף Q6700 אבל אז תתאמץ קצת יותר באוברקלוקינג.(לא ממש מאמץ לדברי sapits1 מומחה למעבדים, לוחות אם וזכרונות )

הגיוני! :smile1:

"עלה והצלח ותהיה תותח!" :sleep:

שאלת שאלה, עכשיו יש לך עוד כמה... :silly:

פורסם

אנשים פה חייבים להתחיל להתקדם בחיים ולהפסיק להמליץ על מעבדים ישנים. הQ6700 אפילו לא מיוצר יותר, מה שיש בחנויות זה עודפים וגם זה בקושי כבר נמצא בחנויות.

הQ9550 הוא טוב, הוא מגיב יפה במשחקים ובמאמץ של תוכנות כבדות או הרבה חלונות פתוחים. לגבי OC אני לא יודע כי לא עשיתי.

פורסם

אין סיבה שנפסיק להמליץ על מעבדים ישנים יותר כשהם נותנים יופי של ביצועים באחלה מחיר.

מבחינת מחיר עדיף Q6700 אבל אז תתאמץ קצת יותר באוברקלוקינג.

דווקא לא, ל-Q6700 יש מכפלה יותר גבוהה, שתעזור יותר ב-OC מאשר פליטת החום הקצת יותר נמוכה של ה-Q9550. בתכל'ס, ה-Q6700 עדיף. הבעיה היא שלא כולם מעוניינים לעשות OC...

אני הייתי שוקל גם מעבד משולש ליבות של AMD כמו ה-710 או 720BE.

פורסם

הכי טוב להסתכל על זה ככה

Q9550 מעבד טוב OC לא רע אבל לא תמיד גבוה כי לא כולם מצליחים, במחיר של כמה, 1500 ש"ח?

Q6700 מעבד מעולה גם כן, OC מעולה ובמחיר של 900 ש"ח, מה עדיף? מעבד שקצת יותר חדש שבגלל שיש לו עוד כמה פיצ'רים תשלם עליו עוד איזה כמה מאות שקלים יותר?

עדיף ה Q6700 לדעתי, ומאוד.

אם יש לך כסף וזה מה שאתה רוצה, קח Q9550.

ככה או ככה, כשהמגבלה שלהם תגיע לידי ביטוי עוד כמה שנים מי יודע כמה זמן זה יהיה, ההפרשים ביניהם יהיו כל כך זניחים שיהיה חבל על הכמה מאות שקלים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים