עבור לתוכן

איך ניתן לזכור מילים מאוצר המילים בפסיכו'?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים.

אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך.

ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן.

רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם.

תודה.פתוח להצעות...

פורסם

אי אפשר.

יש שמועות שאם תכתוב את המילים 100 פעמים, תכתוב אותם על שלטים ותתלה על כל הקירות בבית, או תקשיב להם מתנגנים לך ברצף בMP3 זה יעזור.

גם שמעתי על כאלה (הממ.. אני) שניסו לכתוב סיפורים תוף שימוש במילים הזדוניות.

אבל הכל שקרים.

אי אפשר ללמוד את המילים האלה..

בהצלחה :)

פורסם

יש גם את אלה ששומעים אותם ב-MP3 תוך כדי שינה, מתוך הנחה שזה יכנס להם לתת-מודע.

אם אתה מיואש לחלוטין, ואין לך מה להפסיד, אתה יכול לנסות את זה..

פורסם
  • מחבר

אי אפשר.

יש שמועות שאם תכתוב את המילים 100 פעמים, תכתוב אותם על שלטים ותתלה על כל הקירות בבית, או תקשיב להם מתנגנים לך ברצף בMP3 זה יעזור.

גם שמעתי על כאלה (הממ.. אני) שניסו לכתוב סיפורים תוף שימוש במילים הזדוניות.

אבל הכל שקרים.

אי אפשר ללמוד את המילים האלה..

בהצלחה :)

איזו מעודדת את. ממש כמו המעודדות של מכבי תל אביב בכדורסל...

איך אני יכניס את המילים לאמפי 3? מה? להקליט אותי אומר אותם +הפירוש שלהן?

פורסם

איזו מעודדת את. ממש כמו המעודדות של מכבי תל אביב בכדורסל...

איך אני יכניס את המילים לאמפי 3? מה? להקליט אותי אומר אותם +הפירוש שלהן?

אני גם נראית כמוהן :silly:

יש מכונים (שמכינים לפסיכו'..) שמוכרים דיסקים כאלה..

ותראה, יש כאלה שאין להם את היכולת לשנן מילים תוך זמן קצר.. ולא לכולם יש טוסיק בשביל זה..

(בגלל זה אני חושבת שהפסיכו' הוא מבחן טיפשי ומיותר שבסה"כ אומר כמה אתה חרשן, כמה קראת בתנ"ך, או כמה ארמית דיברו ההורים שלך בילדותך..)

הכי חשוב שתשלוט בכל ה"שיטות" של שאלות ה"הגיון" וה"מתמטיקה".

פורסם
  • מחבר

בואי נוותר על החלק שבו אני "אוותר" על המילים חחח, בסופו של דבר נרצה או לא נרצה ,זה חלק משמעותי שמשפיע על הציון.

פורסם

הלוואי ולא היו קיימים מכוני הכנה לפסיכומטרי, כך כל נבחן היה מקבל תוצאה שהיא בהחלט משקפת את היכולת המספרית והמילולית של כל אחד!

הבחינה הפסיכומטרית משקפת 80% כמה למדת ו-20% כמה אתה שווה...

פורסם

אתה נשמע כמו מישהו שלא היה לו כסף/רצון למכוני הכנה לפסיכו וקיבל ציון נמוך מהחברים שלו...

בקיצור זה לא משנה אם אתה מאמין בזה זה עדיין לא נכון (לפחות לא ברמה הזאת)

פורסם

הלוואי ולא היו קיימים מכוני הכנה לפסיכומטרי, כך כל נבחן היה מקבל תוצאה שהיא בהחלט משקפת את היכולת המספרית והמילולית של כל אחד!

הבחינה הפסיכומטרית משקפת 90% כמה חרשת, ו10% עד כמה אתה לא אנלפבת...

לפני 10 שנים לא היו מכוני פסיכומטרי כמו בצורה נפוצה כמו שיש היום, ורוב האנשים למדו לבד, ועדיין סקאלת הציונים נשארה זהה.

מכון פסיכומטרי טוב בשביל כמה טריקים מאוד מפגרים כמו חישוב חזקה, פתיחת סדרה וכל מיני טריקים בלשון, שבפעול לא משנים את הציון שלך, והדבר הכי חשוב מתן מסגרת בשביל אנשים שלא יחרשו בלעדיו.

תחרוש על הספרים של קידום, לחמן וואטאבר בדיוק כמו שאנשים שהולכים למכון לכאורה חורשים תקבל ציון זהה, הסטודנט המתרומם לפסיכולוגיה או הכוסונת התורנית לכלכלה שמכינים אותך לבחינה לא מהווים גורם מכריע.

איכות התרגילים, כמות התרגילים הזמינה, וזמן התרגול כן.

פורסם

תשתמש בכרטיסיות, זה אחלה דבר.

פורסם
  • מחבר

עושה כרטיסיות. עוזר במידה מסויימת.

באנגלית לא כל כך -בכל שיטה שניסיתי ללמוד את המילים.

פורסם

ממליץ על כרטיסיות ואנשים שיבחנו אותך כל פעם על האות שלמדת ועל האותיות שכבר למדת, זה מה שעזר לי הכי הרבה

פורסם

עושה כרטיסיות. עוזר במידה מסויימת.

באנגלית לא כל כך -בכל שיטה שניסיתי ללמוד את המילים.

אז אתה נעל, עם כל הכבוד המילים באנגלית פשוט בדיחה למישהו שיש לו אוצר מילים בסיסי ביותר, המילים בעברית עוד מילא כיוון שזה לא משהו שמשתמשים בו ביום יום, אבל האנגלית ספר-2 באנגלית(ומשהו מעבר להרי פוטר), כמה סרטים וסדרות ואתה מסודר...

פורסם
  • מחבר

איזה בדיחה ?תגיד לי ,אתה חושב שכולם כמוך ?

לא יודע ספציפית למקרה שלך,אבל אם אתה אומר שהאנגלית שם פשוטה והאוצר מילים הוא בסיסי אז כנראה שהתעסקת הרבה מאוד והשתמשת רוב הזמן בשפה הזאת.

ואם יש מישהו שלא נחשף למילים הללו רוב הזמן בחייו,לא מאמין שפתאום זה יצוץ לו מאיפה שהוא.וגם אם אתה לומד את המילים האלה,ולא משתמש בהן באופן יומיומי,אז בטח ובטח שתשכח אותם לאחר חודש ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים