פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר אולי יש אבל אני לא מצאתיהלינק לא מביא אותי לשום אימייל, יש שם רק פורום ושאלות נפוצותהפורום שלהם עלוב הם לא ניכנסים אליו ויש שם עוד מלא אנשים עם אותה בעיה כמו שלי ולא ענו להם אפילו פעם אחת
פורסם 2009 במאי 516 שנים מחבר אני משתמש במסנג'ר כבר למלעה מ 4 שנים בערך אבל לא כל החברים שליכך שאני עדיין צריך תמיכה בו
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר שירות (וזה לא רק אצלי בפורום שלהם יש מלא אנשים עם אותה בעייה כמו שלי והם לא עושים כלום בנידון אפילו לא הגיבו)
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר לפני הרבה זמן פתאום הופיעה לי הודעה שהסיסמא או שם המשתמש שגויים אצלי ואני לא יכול להתחברנירשמתי לאיסי לפני יחסית הרבה שנים ואז לא היה צריך אימייל ועכשיו אני לא יכול שחזר סיסמא ולא יכול לעשות כלוםראיתי שיש הודעה בפורום שלהם שהם פתרו את הבעיה ובנוסף יש אשכול של אנשים עדיין לא יכולים להתחבר...
פורסם 2009 במאי 616 שנים זה לא "בעייה" אלא משהו פרץ לך למספר ואין הרבה מה לעשות עם זהאני ממליץ לעבור ל Pidgin ומשם אפשר להתחבר ל MSN ICQ גוגל ופייסבוק במקביל.
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר זה לא הגיוני שמישהוא פרץ לי ולעוד 100+ איש... לא יכול להיותדבר שני אני צריך את המספרים כי אני בקושי השתמשתי בו
פורסם 2009 במאי 616 שנים AOL קנו את המוצר לפני הרבה שנים ממה שנקראה פעם "מירביליס" אז אתה יכול לפנות אליהם.
פורסם 2009 במאי 616 שנים זה לא הגיוני שמישהוא פרץ לי ולעוד 100+ איש... לא יכול להיותדבר שני אני צריך את המספרים כי אני בקושי השתמשתי בוחחחחח מה לא הגיוני בזה? אני אגלה לך סוד, גם אני פרצתי פעם מספרי ICQ בעזרת BRUTEFORCE. אתה יודע כמה מספרים הבאתי? מעלה 100. הרבה מעל 100, בוא נגיד ככה..הרוב היו מספרי 6 ומספרים "יפים" כאלה עם שני מספרים שמרכיבים מספר של 9 או משהו כזה.יש עוד מליון כמוני... (היום כבר אני לא פורץ, זה היה בעברי הרחוק).
פורסם 2009 במאי 616 שנים א) עבור לDIGSBY כי התוכנה מושית ושולטת ברמות.ב)נסה להכניס את הסיסמא ידנית. משמע: בטל את הסיסמא השמורה והקלד אותה בעצמך. עזר לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.