עבור לתוכן

שאלה לגבי זיהוי של הלוח אם במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[=

או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.

פורסם

רב התוכנות (אולי אף כולן) לא מסוגלות להבדיל בין שתי הלוחות :nixweiss:

תיכנס ל- BIOS, או תפתח את המארז ותראה מה יש לך.

פורסם

זה תקין

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהFSB המקסימלי של הלוח P43 הוא 417 כרגע הגעתי ל421 ואני יכול לעלות שוב[=

אז ישלי P43 ממש טוב או P45?.

ועוד משהו הFSB כרגע הוא 421 אוקי? והתדר המקורי של הזיכרונות הוא 842 ואני מעדיף לא לעלות עוד..

.יש אפשרות שאני יעשה OC לזיכרונות וככה אני יוכל לעלות עוד את התדר?.

כי אני מעדיף כרגע לא לעבור את ה842 אלה אם כן אתם ממליצים משהו אחר?.

.

פורסם

אין מקסימלי... כל לוח והיכולות שלו...

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה[=

פורסם

תפתח את המארז ותראה איזה לוח יש לך, אמור להיות רשום עליו.

פורסם
  • מחבר

יאי!!!

בדקתי זה P45 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה כיף לי יאללה, אין לו הגבלה של FSB נכון? הכוונה שהוא לא יגביל אותי.

ואם כבר אני צריך זיכרונות טובים של 1066MHZ אשמח אם תמליצו לי של 4GB,ואם אתם שואלים שזה לא כדי וזה,אז זה כן כי אני מחזיר למוכר את הזיכרונות ומשלם על ההפרש(:

פורסם

תעשה אוברקלוקינג, תראה לאן אתה מגיע ותראה אם הזיכרונות מגבילים.

אחרת זה בזבוז כסף לשדרג ל-1066.. כי כרגע אי אפשר לדעת ואפילו לא נראה שתצטרך את המהירות הזו.

פורסם
  • מחבר

אבל כרגע הזיכרונות שלי הם 842MHZ אם אני יעבור את זה אז אני חושב שאני יכול ליגרום כבר נזק לזיכרונות...

אני מעדיף לשלם איזה 50 שקל בשביל זיכרונות טובים עם 1066MHZ לדעתי זה משתלם,אז איזה כדי לפי דעתכם?[=

פורסם

3350Mhz עם מכפלה 8.5, כלומר שאתה בבאס של 395Mhz. כלומר שהזיכרונות יכולים לעבוד כמעט במהירות 800Mhz ביחס של 1:1 בין הזיכרון לבאס.

מה הבעיה פה? למה הזיכרון שלך במהירות שגבוהה מ-800?

ואפילו אם זה המצב- למה שיגרם נזק לזכרונות אם מבצעים אוברקלוק מבוקר? אתה מעלה קצת קצת ובודק כל פעם, ככה אתה תדע שמשהו מתחיל להיות לא בסדר לפני שיגרם נזק (נדיר.)

פורסם
  • מחבר

אתה כנראה היסתכלת במפרט אצלי..

מדובר במחשב של אח שלי עם מעבד E8400, מכפלה 9 כרגע הFSB עומד על 421 אם אני זוכר נכון, ועשיתי שהמצב יהיה 1:1 אז כרגע הזיכרון עומד על 842MHZ שעוד קצת לפי דעתי זה יכול כבר לגרום זק לזיכרונות אלה אם כן תאמר משהו אחר?.

פורסם

תמשיך את האוברקלוק, כמו שאמרתי - אם פועלים בזהירות (כך אמורים לפעול) אז לא יקרה שום דבר.

פורסם

לי יש זיכרונות 800 פשוטים(cl5 בלי גוף קירור), אבל עם OC הגעתי ל-942 מה"צ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסה לעלות עוד, ואני מקווה שלא תיהיה לי בעיה עם הזיכרונות...

אני מעלה את הFSB בערך כל 5MHZ כרגע ועושה בדיקת מאמץ קצרה.

ואני מקווה מאוד שאני יוכל להגיע לפחות ל900MHZ בזיכרון בלי שהוא יעשה לי בעיות..

תודה רבה בינתיים אני יעדכן אתכם[=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים