עבור לתוכן

4770 ב Crossfire - הפתעה גמורה

Featured Replies

פורסם

מה שטוב בו זה שהוא חיית אוברקלוק ;D

חראם לעבוד עם הכרטיס הזה בלי OC

ביקורת נהדרת

הביצועים שלו ב- CF קרובים מאוד ל- 4890(יחיד), בחלק מהמקרים הוא טוב ממנו ובחלק מקרים קצת חלש ממנו.

פורסם

מדהים, עכשיו כל הפאנבויס של ה260GTX יחזרו לחורים שלהם

פורסם

אבל שכחתם את העלות של לוח מתאים

פורסם

לוח אם של BIOSTAR מבוסס 790GX עולה כולה 460 ש"ח..

פורסם

מדהים, עכשיו כל הפאנבויס של ה260GTX יחזרו לחורים שלהם

החסרון היחיד שלו הוא הזכרון המועט, וההשפעה של זה על רזולוציות גבוהות...

מי שמתכנן לעבוד על רזולוציות גבוהות עדיף לו לא לקנות את הכרטיס הזה, או לחכות לגרסאת ה1GB אם תצא, כי אחרת הוא בעצם יתפוס 2 סלוטים לכרטיס מסך, ובעתיד יצטרך או להחליף לוח אם או לוותר על אחד הכרטיסים האלה, מאשר לעשות SLI/CF עתידי עם כרטיס אחד מהיום וכרטיס שני שיהיה הרבה יותר זול כשיצטרך...

פורסם

לוח האם עליו ישבו ה4770 הוא P6T של אסוס, אם אני זוכר נכון יש לו שלושה PCI-E כאשר שניים מהם עובדים על 16X והשלישי על 4X.

מאחר וכבר ידוע שמדי פעם לוחות שבהם החיבור השני הינו 8X, הביצועי הCF יורדים, לכן אותי מעניין לדעת עד כמה הCF הזה משתלם כאשר יש לוח אם שאינו מבוסס X58 והחיבור השני הינו 8X, שאינו מקפיץ את העלות הכולל של המחשב בכמה מאות שקלים..

פורסם

ועדיין,

אין PHYSX.

פורסם

יצא משחק חשוב שדורש PSY? עומד לצאת? קיבלת את התשובה שלך

פורסם

לוח האם עליו ישבו ה4770 הוא P6T של אסוס, אם אני זוכר נכון יש לו שלושה PCI-E כאשר שניים מהם עובדים על 16X והשלישי על 4X.

מאחר וכבר ידוע שמדי פעם לוחות שבהם החיבור השני הינו 8X, הביצועי הCF יורדים, לכן אותי מעניין לדעת עד כמה הCF הזה משתלם כאשר יש לוח אם שאינו מבוסס X58 והחיבור השני הינו 8X, שאינו מקפיץ את העלות הכולל של המחשב בכמה מאות שקלים..

היתה כבר כתבה של TOMS לגבי השוואת ביצועים CF בצ'יפסטים הפשוטים (, 975X, 965P, P35 ו - P45 לעומת X38/48) וראו שם שאין הבדל מורגש בין פעמיים X8 לפעמיים X16.

המערך הוא רעיון לא רע אם קונים אחד ומוסיפים שני אחר כך, לרזולוציות גבוהות כמו 1920X1200 זה לא ממש תחליף לכרטיסים עם יותר זיכרון אבל למישהו שמשחק ב - 1680X1050 זה יכול להיות שידרוג מצוין לאחר חצי שנה- שנה.

ואפשר למצוא לוחות CF זולים.

פורסם

וואוו, מדהים, השאלה היא כמה זה משקף ,אני ראיתי כל כך הרבה באנצ'ים בתומ'ס ששונים מהמציאות, לטוב ולרע, אבל אני מאמין שזו אינדיקציה אמינה ,בכל אופן, מדהים, פשוט כך.

פורסם

^^^

בכרטיסים החזקים יותר כן יש הבדל בחלק מהמקרים, אם HD4850 אין בעיה אז כניראה שגם עם HD4770 אין.

לא חסר לוחות עם CF במחירים טובים, רק בארץ חסר ומתחילים להגיע (למשל ה BIOSTAR שהזכירו וגם שאר המוצרים של החברה שמגיעים לארץ :yelclap:).

אני חושב שאפשר להגיד רישמית ש CFX יותר טוב מ SLI, לפחות כרגע. למרות שלדעתי היה הרבה יותר טוב אם הם היו חושבים על תקן אחיד, זה גם לא היה פוגע בהם כלכלית ::)

ועדיין,

אין PHYSX.

וזה אמור להפריע לנו מפני שיש 2 משחקים בעולם שבלי PHYSX לא עובדים כמו שצריך??? תפסיקו להזכיר את הדבר הזה בכל מקום.

פורסם

וזה אמור להפריע לנו מפני שיש 2 משחקים בעולם שבלי PHYSX לא עובדים כמו שצריך??? תפסיקו להזכיר את הדבר הזה בכל מקום.

חברה...אתם צריכים לחשוב על העתיד...

בעתיד יצטרכו פיזיקס כמו שהיום צריכים 512MB שאז היה צריך רק 64MB ו 32MB...

הכל משתדרג וצריך לחשוב על מה שצריך לבוא...אתה צודק...כיום יש 3 משחקים שתומכים וצריכים פיזיקס...

עוד מעט יהיו עוד הרבה...

זה כמו שכבר מתחילים לייצר משחקים שעובדים עם מרובעי ליבה...

הכל מתקדם וגם משחקי המחשב!!!!

פורסם
חברה...אתם צריכים לחשוב על העתיד...

בעתיד מחליפים כרטיס מסך, גם ככה הכרטיסים מחזיקים טכנולוגית בערך שנה~

אין טעם לקנות היום משהו שתצטרך אותו לעתיד במיוחד שמדובר בחומרת מחשבים

פורסם

בעתיד יצטרכו פיזיקס כמו שהיום צריכים 512MB שאז היה צריך רק 64MB ו 32MB...

:nono:

אין קשר בין הדברים.

וזה לא קשור לדיון אז אני מבקש לא להמשיך לדון בזה פה, מי שימשיך יחטוף אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים