עבור לתוכן

פירמוט

Featured Replies

פורסם

לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה.

אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו :(

וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה:).

רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב?

אגב, איפה רוקפורד?

פורסם

Original Install Date: 10/30/2008, 02:48:44

יש לי עוד כמעט חצי שנה עד לטיפול ה10,000 הקרוב...

פורסם

בעיקרון אומרים שצריך כל כמה חודשים בשביל אורך חיים בריא של המחשב ..

בעיקרון אם אתה מעדכן דרייברים,מתקין עידכונים ועושה בדיקות של האנטי וירוס לפחות פעם בחודש (או בקיצור, דואג למחשב)

לא תצטרך לפרמט כל הזמן..

ד"א,

איך הגעת ממיטר קרוע לפירמוט מחשב ?

פורסם

אני אישית מנסה למשוך את זה כמה שיותר, אני לא מעריץ גדול של פירמוטים.

אחרי כמה חודשים של שימוש באותה מערכת הפעלה, הכל נכון, הכל נוח, הכל במקום, הכל מתאים, וכל עוד אתה מתחזק אותה כמו שצריך, אין סיבה לפרמט.

אבל שמגיע הרגע, לא צריך להתחמק ממנו.

המערכת האחרונה שלי החזיקה שנה וכמה חודשים, הנוכחית הותקנה (שוחזרה יותר נכון) לפני שבועיים.

פורסם

ד"א,

איך הגעת ממיטר קרוע לפירמוט מחשב ?

לא מסבירים בדיחות,אבל, בגלל שזה נושא שאני מתעב פה זה יהייה שונה הפעם.

בשורה תחתונה, הוא ציפה שאנשים יענו לבנאדם שביקש הדרכה לתיקון מיתר קרוע, שעליו לפרמט ולהתקין מערכת חדשה. כמו שהציעו להוא שביקש המלצה למתנה לסבא שלו לקנות לו כל מיני רכיבי חומרה שונים. ת'כלס זה כבר יצא מפי הטבעת כל הקטע הזה. שחוק רצח, צפוי ולא מצחיק.

פורסם

אני מפרמט רק שהמצב נהיה קשה מכדי לסבול. למזלי זה כמעט ולא קורה אף פעם, אז מדי פעם אני עושה איזה משהו שדופק את מערכת ההפעלה ואז אני חייב לפרמט :silly:

פורסם

לא לעיתים תכופות במיוחד. אם המחשב חצי מת אז הוא חצי מת - צריך לפרמט. זה כמובן ,אחרי בירור ואלימינציה של האופציה שמדובר בתקלה בחומרה.

בקיצור אני לא אוהב לעשות את זה יותר מדי, גם ככה המחשב שלי כ"כ נקי ומסודר שזה נראה כאילו הרגע פירמטתי אותו :lol:

פרפקציוניזם, פרפקציונזם ;D

בכל אופן, וואו! כשאני בודק את זה, נראה שהמחשב שלי פורמט לאחרונה (עם VISTA ULTIMATE X86) בתחילת נובמבר 2006 - כלומר לפני קצת יותר משנתיים וחצי. אבל שוב, אני לא רואה צורך לפרמט, בגלל העובדה שהמחשב עובד פיקס והכל מסודר :D

פורסם

בעיקרון אני מפרמט פעם בחודשיים משהו כזה.

אבל הפעם אני כבר לא יפרמט אני ישאר עם המחשב לאורך תקופה מאוד מאוד ארוכה.

עקב זה שמשחקים מותקנים אצלי וכל מיני ככה שזה יקח לי יום יומיים שלמים להחזיר אותו למצב הקודם ואני מעדיף לוותר על זה ;D

פורסם

אני פירמטתי לפני 4 חודשים בערך פעמיים באותו שבוע(לא יודע למה אבל היו מלא באגים בהתקנה)

ועכשיו פירמטתי פעם אחת(עשיתי משהו בחומרה שדפק את התוכנה).

לפני זה המערכת הייתה שנתיים וחצי בערך בלי פירמוט של XP(הייתה לי וויסטה, אבל לא אהבתי אותה אז פירמטתי את המחיצה שלה)

אני לא סובל לפרמט, כי זה דופק לי את כל הסדר והאירגון שהיה לי(למרות שאני מגבה הכל).

ואת כל התוכנות שהשמשתי בהם שמותקנות בד"כ על המחיצה של המערכת הפעלה, אז גם הם הולכות.

משתדל כמה שפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים