פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר זה לא משחק דבילי כי הם עושים אותו מציאותי מכל בחינה זה לא יהיה כמו BATTLEFILED שאתה יורה על רכב והוא מתפוצץ ועף 10 מטר זה יהיה מציאותי רק טילים יכולים להרוס ותצטרך לעבור קורס בשביל לירות את הטילים האלה אותו דבר לגבי הטנק!
פורסם 2003 בספטמבר 322 שנים המשחק "המלא" הזה לא עולה כסף ! כן, כן, מה ששמעת...זה משחק שיצא במלואו ללא מטרת רווח. הוא לא נמכר, אלא ניתן להורידו ברשת בחינם (הלינקים שפורסמו).המשחק פותח ע"י צבא ארה"ב להעלאת המורל וההזדהות בקרב אזרחי המדינה עם חייליה במלחמה בעיראק.והרשה לי להוסיף: בוקר טוב אליהו.
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים אז ככה, שוטטתי שם בפורום של המשחק ומישהו אמר שהוא עלה על איזה קובץ בעייתי שגורם לבעיית ה Timed Out ושמי שרוצה שישלח לו מייל והוא ישלח לו ת'קובץ המתוקן. אמרתי למה לא ושלחתי לו מייל - בעיית ה Timed Out נפתרה לגמרי!! העליתי ת'קובץ להודעה הזאת, פשוט פתחו אותו ושימו אותו בתיקיית System של המשחק! בהצלחה לכולם !
פורסם 2003 בספטמבר 422 שנים המשחק "המלא" הזה לא עולה כסף ! כן, כן, מה ששמעת...זה משחק שיצא במלואו ללא מטרת רווח. הוא לא נמכר, אלא ניתן להורידו ברשת בחינם (הלינקים שפורסמו).המשחק פותח ע"י צבא ארה"ב להעלאת המורל וההזדהות בקרב אזרחי המדינה עם חייליה במלחמה בעיראק.והרשה לי להוסיף: בוקר טוב אליהו.כן אני יודע!ואני יודע שהוא ישן פשוט משחק יפה אז למה לא?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.