פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים זהו זה הצלחתי לקבל באן מכול השרתים... :-[ אני לא משחק במשחק יותר מידי, יש סיבה להוריד את ה 350 מגה של גירסה 190? (אני עם 170) למי שמשחק פעם ב -, במולטי... :
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אני לא משחק במשחק יותר מידי, יש סיבה להוריד את ה 350 מגה של גירסה 190? (אני עם 170) למי שמשחק פעם ב -, במולטי... : 4 הדברים , 1.יש לך אפשרות לאפוך לחובש\לוחם - שזה נחמד (רק תתכונן כי המבחנים ממש קשים - לפחות לי והתמורה ? 0 , אתה ניגש לפצוע לוחץ ENTER (או" use key" ) ואתה מסיים לחבוש אותו) 2.עד היום לא יכולת לקחת נשק של חבר שנהרג ולהשתמש בו, עכשיו אתה יכול 3.יש לו באג ידוע,כמו TIMEOUT בLOGIN ויש פיתרון ש"עוקף את הבעיה" כנראה שבקרוב יצא תיקון 4.המשחק משתמש בpunk buster שזה יתרון לא להתקל בכול מיני cheaters למינהם. חוץ מזה נשאר אותו דבר...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים זהו זה הצלחתי לקבל באן מכול השרתים... :-[loooooolזה התשובה שקיבלתי על השאלה למה עשו לי באן ?- User banned due to having less than 8 honor. TKing suspected.ROFL. נו באמת עכשיו אני צריך להתחיל הכול מחדש :cwm23:עריכה, במחשבה שניה אין לי כוח נפשי להתחיל מחדש ,יהיה שלום למשחק.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אני צריך קודם לעשות אימונים ורק אח"כ להתחבר???צריך לעבור את כל האימונים המייגעים הללו???הזנתי שם משתמש וסיסמא, עשיתי Log In. בזמן שהוא התחבר (Connecting...) מיזערתי את המשחק ונכנס לאקספלורר כמה שניות. חזרתי למשחק ו.... Timed Out :-\זה לא עובד אם אתה בחלון ולא בפול סקרין....
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר 4 הדברים ,1.יש לך אפשרות לאפוך לחובש\לוחם - שזה נחמד (רק תתכונן כי המבחנים ממש קשים - לפחות לי והתמורה ? 0 , אתה ניגש לפצוע לוחץ ENTER (או" use key" ) ואתה מסיים לחבוש אותו)2.עד היום לא יכולת לקחת נשק של חבר שנהרג ולהשתמש בו, עכשיו אתה יכול 3.יש לו באג ידוע,כמו TIMEOUT בLOGIN ויש פיתרון ש"עוקף את הבעיה" כנראה שבקרוב יצא תיקון4.המשחק משתמש בpunk buster שזה יתרון לא להתקל בכול מיני cheaters למינהם.חוץ מזה נשאר אותו דבר... יכולת להרים נשק של חברים עד שהוציאו את 1.7 ולא היה אפשר ועכשיו החזירו את זה, כך שזה לא עד היום!
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים 1.7 אתה יכול להרים את הנשק ללא תחמושת1.9 אתה יכול להרים את הנשק ויהיה בו תחמושתורק בשביל זה שווה לדעתי לעבור ל1.9
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מחבר אני יסביר את זה ככה זה לא חד להרים נשק של חברים היה אפשר ב1.0,עד 1.6 להרים זה לא חדש!!!!
פורסם 2003 באוגוסט 3022 שנים מה?! חובש רק לוחץ E וזה כל מה שהוא עושה? איזה מבעס, היו צריכים לשכלל את זה, להוסיף שימיש בכפתורים שונים בטיפול.
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים מחבר עזוב הרופאים זה לא הדבר האמיתי, הדבר האמיתי זה הSPECIAL FORCES (כוחות מיוחדים) שיהיה עם טנקים RPG, LAW ועוד הרבה מפות ונשקים חדשים זה יהיה מדהים!
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים עזוב הרופאים זה לא הדבר האמיתי, הדבר האמיתי זה הSPECIAL FORCES (כוחות מיוחדים) שיהיה עם טנקים RPG, LAW ועוד הרבה מפות ונשקים חדשים זה יהיה מדהים!אני ממש מקווה שזה לא יצא!! זה הולך להפוך את המשחק לטיפשי כמו "בטאל פילד 1942" ו"מדל אוף הונור" ,זה לא יהיה מציאותי אם יהיו טנקים וג'יפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.