עבור לתוכן

AMERICAS ARMY 1.9

Featured Replies

פורסם

1.9 לדעתי היה אכזבה. בוא נעזוב בצד את הtime out ואת הקיקים(Kicks) הרנדומליים שpunkbuster עושה(בגלל זה איבדתי 2 הונור).

medic 3 שעות של הסברים שמסתכמים בלחיצה על E. חומר מעניין אבל זה לא יעזור לכם במקרה של פיגוע או משהו חס וחלילה. אלה קורסים של פציעות בשדה עם הסברים שונים לגמרי מהמדא הרגיל.

למה לנסות לשפר משהו שכבר עובד? התפריטים הסתבכו. מה שעשית בלחיצה ב1.9 אתה עושה ב5

אבל תכלס אהבתי את הM4M במיוחד עם כל המודים שלו (שיגור רימונים כוונת ליזר רגליים ועוד) וגם את הרובה ציד(Shotgun) למרות שאי אפשר לשחק בהם באינטרנט הם עדיין תוספת נחמדה לאימון נגד הבוטים.

• תגובות 70
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

shotgun ? בוטים ?

איפה ??????????

פורסם

אז ככה

תפעיל תמשחק

תעלה תקונסולה ותרשום

start bridge.aao

אחר כך תרשום

playerlock 0

אוקי עכשיו אתה במפה ברידג'

כדי לזמן שוטגאן תרשום

summon agp_inventory.PickupW_M870_Shotgun

ועכשיו שוטגאן יופיע על הריצפה . קח אותו ותהנה

עכשיו בשביל הבוטים אתה רושם

summon agp_characters.npc_soldier

ויופיע מולך חייל צלוב

עכשיו כדי לגרום לו לזוז תרשום walk

אבל תיהיה מוכן כי הוא יתחיל לירות עליך

הבוטים די חכמים הם הולכים שוכבים יורים

פורסם

או קיי זה עבד לי 10X

אבל DAMNIT!! למה אין אימונים כמו בכול משחק (unreal למשל) שאתה יכול פשוט לעבור מפה מפה, ללמוד ולארוג בוטים ?

ולא דרך מה שנתת לי כי זה ממש לא זה.

:-X

פורסם

באמת מה הקטע של החיילים הצלובים שמופיעים לפעמים במשחק (און ליין)?

Kurt, צודק 100% בקשר ל 1.9...

פורסם

הצלובניקים זה באג של המשחק שעדיין לא תוקן

כשמישהו מת המשחק מייחס לו חשיבות של בוט במקום גופה מתה ולכן הוא צולב אותו.

אני אוהב להשתמש בהם כבני ערובה אם אתה יודעים למה אני מתכוון

פורסם

מונטן פס SE (המפה עם השלג) היא סתם טיפשית הגדילו את השלב זה לגודל ענקי בלי לחשוב, זה יכל ליהיות הרבה יותר טוב. אבל מה שכן האפשרות לעלות למלעה כבר בהתחלה של ההתקפה (על הדרך שבצוק) באמת מגניבה.

פורסם

Guyz, I got a problem :-\

הורדתי והתקנתי את המשחק, נכנסתי, שיחקתי והכל היה סבבה.

כעבור כמה ימים, מחקתי את המשחק (מסיבות שונות) והתקנתי אותו מחדש. אני בא להתחבר ליוזר שלי וזה כל הזמן עושה Time Out.

קראתי בת'ראד הזה שיש לעוד אנשים את הבעיה וגם קראתי את הפתרונות שהוצעו - אך זה לא הושיע. שום דבר לא עזר.. זה פשוט נותן לי Time Out כל הזמן. לפחות 15 פעמים ניסיתי. הסיסמא והיוזר נכונים, בדוק.

מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה המעצבנת הזאת ???

פורסם
  • מחבר

איפה זה רושם לך TIMED-OUT בקורס רופאים או בכניסה?

פורסם

אתה שם את השם שלך ואת הסיסמא בכניסה בPERSONAL JACKET, אבל הוא יעשה לך TIMED OUT בכל מקרה, אבל תוכל להמשיך את הקורסים שלך מאיפה שהפסקת.

פורסם

איפה שצריך לעשות רילוג, שמזינים את שם המשתמש ואת הסיסמא - הוא מנסה להתחבר וכותב לי Time Out. כל הזמן :-\

פורסם

תבין- כשאתה לא במשחק הוא תמיד יעשה לך TIMED OUT.

אחרי שתיכנס לאימונים ותעבור אותם ותוכל לרשום את התוצאות שלך, שם תשים את היוזר והסיסמא(והם ישמרו) ותעשה LOG IN.

יש מבין?

פורסם

תעשה מה שרשמתי, זה עובד בטוח, כנראה לא עשית טוב.

פורסם

תבין- כשאתה לא במשחק הוא תמיד יעשה לך TIMED OUT.

אחרי שתיכנס לאימונים ותעבור אותם ותוכל לרשום את התוצאות שלך, שם תשים את היוזר והסיסמא(והם ישמרו) ותעשה LOG IN.

יש מבין?

אני צריך קודם לעשות אימונים ורק אח"כ להתחבר???

צריך לעבור את כל האימונים המייגעים הללו???

תעשה מה שרשמתי, זה עובד בטוח, כנראה לא עשית טוב.

הזנתי שם משתמש וסיסמא, עשיתי Log In.

בזמן שהוא התחבר (Connecting...) מיזערתי את המשחק ונכנס לאקספלורר כמה שניות. חזרתי למשחק ו.... Timed Out :-\

פורסם

זהו זה הצלחתי לקבל באן מכול השרתים... :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים