פורסם 2003 באוגוסט 1122 שנים מחבר אני לא מצליח לסדר את הTIMED-OUT לחצתי 20 פעמים LOG IN וקיבלתי את אותו תשובה:TIMED-OUTאני מבקש עזרה אני יכול להיכנס לסרברים ולהרויח נקודות אבל לא לעשות את הקורס רופאים כי אין לי TRANSMISSON?בבקשה עזרה
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים אני לא מצליח לסדר את הTIMED-OUT לחצתי 20 פעמים LOG IN וקיבלתי את אותו תשובה:TIMED-OUT
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים טוב שוטטתי באתר שרביד נתן (תודה) וראיתי שם כמה פתרונות.היחיד שעבד לי הולך ככה:במשחק אתם לוחצים על לוגין,לוחצי במקלדת על הסמל של WINDOWS בשביל להעלות את התחל (או לחלופין לוחצים CTRL + ESC),תעלו חלון של IE (לא חייב עם כתובת),סגרו אותו אחרי כמה שניות,תחזרו למשחק.זה אמור לאשר, אם לא, נסו עוד פעמיים שלוש, רוב הסיכויים שזה יעבוד.בהצלחה.
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים מחבר תודה רבה זה עבד לי בפעם ה12 אבל שווה לחכות קח אפשר לעבור את קורס הרופאים
פורסם 2003 באוגוסט 1222 שנים הקורס הזה מייאש...... שעה הם מדברים על חרטא שאני כבר יודע בשביל מבחן של דקה...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אני לא מבין למה הם לא עשו שיהיה אפשר לדלג על ההסברים.אני חושב שזה בגלל שהמשחק איך שהוא אמור לשכנע אנשים להתגייס לצבא ארה"ב.
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים כנראה, אולי זו אחת הסיבות שהוא חינם...או שסתם בא להם ללמד אותנו להיות חובשים (תחשוב איזה באסה אם אתה נכשל שם במבחן)...
פורסם 2003 באוגוסט 1322 שנים אחד הדברים הבהחלט-יותר-מעצבנים הוא קורס הצלפים, שניתן להתקבל אליו רק אם פגעת 36/40 בקורס הקליעה.אבל מה? שקרה לי לא פעם ולא פעמיים (ולא שלוש ולא ארבע) שלמרות שאני מכוון בדיוק למטרה, היא פשוט לא נפגעת וכך הלך לו כדור וכך הלך קורס הצלפים.ניסיתי את זה משהו כמו 6-7 פעמים ובכולם זה קרה לי לפחות 4-5 פעמים וזה ממש ממש מעצבן.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים הצליפות באמת חרא אבל תיקנו חלק מזה ב 1.9עם מטרות ברורות יותר, רק צריך ריכוז ואימון.ספיריט, אצלי זה לא קורה...
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים דן, דבר ראשון זה בגלל שאתה משחק TO, שזה משחק לאנשים עקומים.דבר שני, אתה פותח את הכוונות עם Z, ובין נשימה להוצאת אוויר(שמניעים את הכוונת שלך) אתה דופק כדור במטרה.פשוט וקל, כל פעם שאני עושה את האימון הזה אני מסיים עם לפחות 36.צריך רק סבלנות.
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים מחבר אתה צריך בקורס לשים את השפיץ הימני של הכוונת של הZ על המטרה מכוון של לרובה יש רתע.אני עשיתי 39\40 ;D
פורסם 2003 באוגוסט 1422 שנים ממש לא ידעתי שמעלים כוונות עם Z : זה נכון שלרובה יש רתע, אבל זה בסך הכל M16 והרתע שלו ממש לא חזק ותאמין לי שגם אם תשים את האתנח (אני חושב שככה קוראים לזה) בול על הראש של המטרה אתה תפגע (במציאות, לפחות [ובתנאי שאתה יודע לירות]) בדיוק בראש ולא בשום מקום אחר (מדובר, כמובן, על הטווחים שמופיעים במשחק). וזה לא שאני ממציא דברים, אני מדבר מנסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.