עבור לתוכן

להמשיך ללמוד C# בבית הספר(כתה י') או שאין טעם?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב.

בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב.

אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה.

מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום.

בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות..

מה דעתכם? לעבור למדעי החברה או לנקוש שיניים במדעי המחשב, כשעוד יש מצב שבו אני לא אצליח השנה ולא ארחיב את זה בכל מקרה בשנה הבאה?

(יש גם אפשרות ללמוד מדעי המחשב ברמה נחותה יותר בלי ללמוד שנה הבאה מורחב, אבל מה זה יעזור לי?)

בתודה, רן

פורסם

אני מניח שאתה לומד עכשיו מדעי המחשב חלק א'

אם זה קשה לך ואתה ממש לא מצליח להתסדר עם החומר.. אז היתי ממליץ להחליף למשהו אחר

כי שנה הבאה.. חלק ב' זה חומר ממש יותר רציני, חלק א' לעומת חלק ב' זה משחק ילדים.

חכה לעוד עצות..

פורסם

וואו, החומר של מדעי המחשב א' זה באמת בולשיט לעומת מה שיש במדעי המחשב ב'... אין לי כוונה לזלזל/להשתחצן או משהו אבל שנה שעברה (עכשיו אני עושה מדעי המחשב ב') הייתי על ממוצע 100 ורק התרגול בכיתה הספיק לי.. אולי שעה גג בשבוע בבית

במדעי המחשב ב' העניינים נהיים הרבה יותר מורכבים, למרות שאני דיי מסתדר עם זה. אבל שוב, בהשוואה למדעי המחשב א', זה הרבה, הרבה יותר מורכב וקשה.

פורסם

אם אתה לא מסוגל להיות ב 4 יחידות מתמטיקה אין לך מה לחפש במדעי המחשב.

3 יחידות זה בדיחה, תעלה ל 4 וזהו.

אין מה לדבר יותר מדי.

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים